Bakarmsiniz

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar kusum kuluckada yatıyor 2 katlı pvc box bu hafta sonu 4 katlı pvc gelıyor mecbur olarak ona koymam gerek 4 katlı gelnce 2 katlı gıdıcek halıyle ben onun follugunu alıp ona koysam aynı yere koysam bı sıkntı olrmu stres yaparmı kus

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bu işi karanlıkta yaparsanız bişey olmaz inşallah

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
2 katlı ile 4 katlı box arasında ölçüler bakımından aynı ise ve gece ürkütmeden taşırsanız bir ihtimal kuluçkaya devam edebilir.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
KUŞUNUZUN ŞUAN BULUNDUĞU KAFES GÖZÜNE DENK GELEN GÖZE KOYARSANIZ VE YUVALIĞIDA AYNI BÖLGEYE ASARSANIZ HERHANGİ BİR SORUN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM AMA ACELENİZ YOKSA EN GÜZELİ KULUÇKA TAMAMLANDIKTAN SONRA TAŞIMANIZDIR

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yerleşim olarak eski kafesin aynısını yaparsanız ve kafesin ölçüleri aynıysa karanlıkta taşıyabilirsiniz. Ancak 2 katlı kafeste kaçıncı katta duruyorsa yenisinde de aynı katta olsun.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Ölçüler filan aynı aynı box kafesler bırı 2 katlı bırı 4 katlı mecbur oldugumdan bu cuma gecesı yapmayı dusunuyorum ıhs bı sorun olmaz yuvalıklarıda aynı dırrek plastık follugu alıp dıgerıyle degıstrmeyı dusunuyorum konum olarakda aynı kata koymayı dusunuyorum bı yumurtadın yarın suresı doluyor zaten ıhs doludur yumurtlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Ölçüler filan aynı aynı box kafesler bırı 2 katlı bırı 4 katlı mecbur oldugumdan bu cuma gecesı yapmayı dusunuyorum ıhs bı sorun olmaz yuvalıklarıda aynı dırrek plastık follugu alıp dıgerıyle degıstrmeyı dusunuyorum konum olarakda aynı kata koymayı dusunuyorum bı yumurtadın yarın suresı doluyor zaten ıhs doludur yumurtlar
İnşallah doludur. Eğer yumurtadan yavru kafes değişmeden çıkarsa kafes değişse bile yavrulara bakma ihtimali artar.