balıkesir den herkeze selamlar

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
abilerime ve kardeşlerime  selamlar  Arkadasım orçun AST ın tavsiyesiyle bu geniş aileye katılmak istedim. 29 yaşında  Balıkesir de ikamet ediyorum  bende kuşlara olan merakımdan dolayı yeni bir üretimhana kurmaya karar verdim 6 aydır bir araştırma içindeyim ve artık işin bir ucundan tutup başlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. siz degerli arkadaşlarımın fikir ve görüşleriyle ortaya güzel bir üretimhane çıkarmak istiyorum. şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum. balıkesir ve civarından 100  150 civarında yavru ingiliz kırıgı çekostavak ve hollanda cinslerinden arıyorum  yardımlarınız için tekrar saolun

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
HOŞGELDİNİZ  üretimhaneniz hayırlı olsun..

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
teşekkür ederim engin bey birde hayırlısıyla kuşları koyabilsek içine daha güzel olucak  :)

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Hedeflediğiniz üretimhane için Allah hakkınızda hayırlısını versin,şimdiden hayırlı üretimler.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
ismail bayram' Alıntı:
teşekkür ederim engin bey birde hayırlısıyla kuşları koyabilsek içine daha güzel olucak  :)
merak etmeyin yakında koyarsınız..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Aileye hoşgeldiniz.sefa getirdiniz.İnşallah en kısa zamanda üretime başlamanız dileğiyle....

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte daha güzel şeyler ortaya çıkıcak biz daha yolun başındayız tecrübeli abilerimizin tavsiye ve görüşleriyle insallah daha iyi olur        HERKEZE  SAYGILAR.....