BALKON KAPATMA HAKKINDA

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
ARKADASLAR EVIMIN BALKONUNDA URETIM YAPMAKTAYIM ALUMINYUM DOGRAMALI KAPALI BALKONUMU, CIFT CAM (PIMAPEN DIYE BILDIGIMIZ)SİSTEME ÇEVİRMEK ISTYIYORUM ARAMIZDA BU İŞLE UGRASAN VEYA DAHA ONCE YAPTIRIP MEMNUN KALMIS ARKADASLAR REFERANS EDERLERSE SEVINIRIM

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
İstanbul için referans olamam ancak şunu söylemeliyim kesinlikle doğru karar .Bu sayede balkonda üretim yapabiliyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Eren bey, balkonu kapatarak uygun ortamı sağlayabilecek misiniz ?
    Kışın donduran, yazın yakan bir yer olmasın ?

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Bende Yılmaz bey gibi düşünüyorum balkon her türlü mevsimsel şartlara ilk önce maruz kalacak yer. Balkon kullanan arkadaşların yorumlarından bu konuda da bilgi sahibi olacağız

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
kışın pimapen soğuk geçirmeyeceği için sorun olmaz yazında 1 2 camını açarsın serinletir bence doğru karar

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
kışın pimapen soğuk geçirmeyeceği için sorun olmaz yazında 1 2 camını açarsın serinletir bence doğru karar
Ayene dediğiniz gibi oluyor.Balkon kapısıda açık duruyor evin ısısı balkona geçiyor zaten...

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
balkonda kalolıfer oldugundan kışın sorun olmuyor fakat kusların balkondakı ılk yazı olacak bende bunumla ılgılı care bulmak ıstıyorum acıkcası konustugum bır pımapencı yenı cıkan bır urun oldugunu ve ıcerı gunesı kırarak aldıgını soyledı

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Yazın balkon camına arabalara çekilen filmlerden çekebilirsin kışın filmi sökersin yazın tekrar yapabilirsin normal bir cama yapsanda olur maliyeti o kadar pahalı değil :)

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Yılmaz abiye üzülerek katılıyorum. Balkon çok riskli olur ama çözümde bence kalerifer de değil. Petekler oda da ki havayı kurutuyor sıkıntı yaratır.

Yaz kış balkonun bir köşesinde ısıtıcılı mtorlu küçükbir akvaryum çalıştırın. Veya evkurda satılan buhar makinelerinden alın. İstediğiniz sonuca ulaşacaksınız. Nemi dengeler, verimi arttırır.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
abicim kusura bakma akıl vermek gibi olmasın ama balkon işi  pek hoş degil .cama film de çeksen  ütüden dumanda püfküttürsen ortam sıcaklıgı yeter o hayvanlara ne kadar canları var zaten bu sefer bakıcaksın sıcak, cam açayım  diyeceksın hoppa  cereyana kapılmışlar  zaten aşırı sıcaklarda hayvanların gagaları bi araya toplanmaz balkonda  yine de senın bılecegın bi iş ama buda nacızane bizimde  bi fikrimiz.ben terasta bakıyorum  tek bir cam guneş goruyo o bile yetiyo hayvanları strese sokmayı duvarlar tavan taban komple 10 cm köpükle çevrili ama  aşırı sıcaklarda o bile yetmiyo.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
balkonunuz güney yönüne bakıyorsa ısıcam ve pvc pencere sistemi ile üst camların vastas sistemli olması kaydıyla üretim yapabilirsiniz.kuzey kışın çok sağuk olur.dogu ve batı yönü sabah ve öğleden sonra güneşe maruz kalır.

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
eren soyturk' Alıntı:
ARKADASLAR EVIMIN BALKONUNDA URETIM YAPMAKTAYIM ALUMINYUM DOGRAMALI KAPALI BALKONUMU, CIFT CAM (PIMAPEN DIYE BILDIGIMIZ)SİSTEME ÇEVİRMEK ISTYIYORUM ARAMIZDA BU İŞLE UGRASAN VEYA DAHA ONCE YAPTIRIP MEMNUN KALMIS ARKADASLAR REFERANS EDERLERSE SEVINIRIM
Merhaba ben kompen diyarbakır bölge bayisiyim.Pvclerde Kışın ısı yalıtımı fazla olur dışarda hava alma olayı almaz.Çift cam yapacaksın dışardan ses olayıda olmayacak.Yanlız balkonda kuş beslerken yazın pimapenin hava almasını sağlamalısınız.O nedenle balkonun ölçülerine göre yukardan veya yandan açılan vastas sistemleri bu işide rahatlıkla çözebilirsiniz.Farklı bir yolu da var .Normal açılır kanat yapıp sineklik yaparak kuşların bulunduğu ortamın rahat havalandırmasını sağlayabilirsiniz.Şahsen ebn atölyemde pvc ile kapandığım bir bölümde bu şekilde üretim yapıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.Balkonda besleyen arkadaşlarda var herhangi bir sorun yaratmadıklarını anlatılar.Yapmak isterseniz tavsiye ederim.Kafanızda soru işareti kalmışsa yardım edebilirim