BALKONDA ISITMA

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
S.A ARKDASLAR SİZLERİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR
BALKONA KUSLARIMA PVC DEN Bİ YER YAPACAGIM
YAZ KIŞ ORADA KALACAKLAR YAZIN SORUN OLMAZDA
KIŞIN ORAYI NASIL ISITABİLİRİM UFO TİPİ SITICILARI DISINDA
KULLANABİLECEĞİM FRKLI ÜRÜNLER VARMI ACABA
HERKESE TSKLER İYİ GÜNLER

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yağlı radyatörle çok rahat ısıtırsın.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bencede yağlı radyatör daha iyi kuşlara direk ısı vermiyor kuşlar bunalmıyor

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Arkadaşım Ben balkonu Nisan ayı içersinde kapattırdım :  Sabahları içersi çok havasız ve kokuyor....GECE YATTMADAN PENCEREYİ HAFİF AÇIK BIRAKTIM SABAH KUŞLARIN ÜŞÜMÜŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM ve tüğ uçma olayı başlı başına problem oda kapısını açınca sirkilasyon yaptıpı için tüğkler direk olarak içeriye giriyor. çaresi kapı kısmına tül perde ama yinede içeriye uçuşan tüğler giriyor.  ha şu ev içersinde beslemekteden iyi.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sadece ısıtma değilde, belki de soğutma ihtiyacı doğacağı için bence klima olarak da düşünebilirsiniz. Şu an henüz balkonunuzu kapatmadığınız için ısıtma-soğutma konusunda emin olamazsınız. Yani bir radiatöre 100 lira vereceğinize, üzerine 100 daha koyun ve 2nci el 7000BTU bir klima taktırın derim. Klimanın diğer avantajı da kanat tozlarını toplaması, malum balkon ufak mekan...20 kuş bile orayı 1 günde kanat tozuna boğabilir. Ben çatıda üretim yapıyorum ve klima kullanıyorum, kışın soğuk havalarda sıcak, yazın sıcak havalarda soğuk çalıştırıyorum. Diğer bir avantaj ise klima ile nemi kontrol edebilrsiniz...radiyatör ve benzeri ısıtıcılar içerideki havayı yakacaktır ve bu sefer nem sıkıntısı yaşarsınız ve yavru alma şansınız azalır.

benim tavsiyem klima alın, rahat edin  :)

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
bende klima şeklinde sıcak hava üfleyen bi ısıtıcı var onu kullanıcam inşaAllah