Balkonda kümes olurmu ?

Halil_20

Yeni Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
KAVAK
Değerli üyeler. Evde çiftli salmada baktığım muhabbetlerim var. Fakat evde oda sayısı az ve yeni çocuğumda geliyor ev halkı baya kalabalık olacak. Evde kuşlarımı koyacak yerim kalmıyor. Balkona mdf den yada suntadan yada daha dayanıklı bir şeyden kümes yaptırsam yaz kış yaşarlarmı sorun olurmu ? Artıları eksileri ne olur bilgilendirirmisiniz . Balkonda cam yada pimapen çevirme falan yok.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yazın sıkıntı olmaz ancak
kayseri soğuğunda kuşlar balkonda olmaz
kışın sıcaklık kaç derecelerde kayseride??

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
KUŞLAR O ŞEKİLDE DAYANMAZ. VE TAM BİR ZULÜM OLUR HAYVANLARA.
EN GÜZEL KALİTELİ ISI VE SES YALITIMLI PİMAPEN YAPTIRMANIZ. O DA YETMEZ KIŞ AYLARINDA SICAK TUTMANIZ GEREKİR. ISITICI DA LAZIM 

Onur Erdem

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Erdem
imkanı yok pimapen, cam da yok diosunuz. Kış boyunca hava sıcak olsa bile( ki olmaz) çıkan bir rüzgarda telef olurlar.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Pvc  ile kapatıp ısı yalıtımı strafor ile yaparsanız rahatlıkla  balkonu kullanabilirsiniz ev kaloriferli ise birde petek çekersiniz kral dairesi olur

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Pvc  ile kapatıp ısı yalıtımı strafor ile yaparsanız rahatlıkla  balkonu kullanabilirsiniz ev kaloriferli ise birde petek çekersiniz kral dairesi olur
Evet katılıyorum böyle yaparsanız süper olur

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Fatih MANSIZ' Alıntı:
+1

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
dediğiniz şekilde olmaz benim balkon pvc ve kalorifer yanmasına rağmen kaloriferin söndüğü saatlerde soğuyor yazık olur kuşlara

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
CAM BALKON SOĞUK OLUYOR BEN PİMAPEN İLE KAPATTIM BIR SIKINTI ÇIKMIYOR

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
MUTFAĞIN KAPISI DA DEVAMLI AÇIK DURUYOR EVIN SICAKLIĞI ILE ORANIN SICAKLIĞI AYNI
DEVAMLI 22 DERECE DE DURUYOR

vedat mut

Takipçi Üyemiz
Adı
VEDAT
Soyadı
MUT
murat bey,bende tereddütlüydüm bu konuda.evimi yeni aldım içine taşınmadan büyük bir tadilat gerçekleştirdim :) özellikle balkona bir kalorifer peteği taşıdım,strafor kullanmadım açıkcası .bir box kafes yaptırdım çok güzzel oldu,pvc balkon. ısınmayı hallederseniz sorun olmayacaktır.

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
bende petek yok sadece kapıyı kapatmıyorum devamlı acık cok sukur pek sıkıntı olmadı kış boyunca da yavru verdiler bir sıkıntı olmuyor yani