S skunet02 Üyemiz Katılım 1 Ara 2012 Mesajlar 44 Konum Kayseri Adı Ömer Faruk Soyadı PAKSOY 25 Haz 2014 #21 Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Kuşlarla balıkları aynı yerde besliyorum bir zararını gormedim.Zaten kanarya besliyorum. Buda bügünkü yaptığımız salma.Kolay gibi görünse de cidden yorucu oldu.
Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Kuşlarla balıkları aynı yerde besliyorum bir zararını gormedim.Zaten kanarya besliyorum. Buda bügünkü yaptığımız salma.Kolay gibi görünse de cidden yorucu oldu.
M mehtapyılmaz Uzman Üyemiz Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 1,484 Konum Ankara Adı Mehtap Soyadı Yılmaz Maraşlıoğlu 26 Haz 2014 #22 Elinize sağlık güzel görünüyor. İnşallah güzel yavrularda alırsınız.
Ü Üsmail ÜLERÜ Takipçi Üyemiz Katılım 8 Ağu 2011 Mesajlar 110 Konum ISPARTA Adı İSMAİL Soyadı İLERİ 26 Haz 2014 #23 Ellerinize sağlık. Severek yapılan her iş güzel oluyor.
B bodyciler38 Üyemiz Katılım 28 Ara 2012 Mesajlar 53 Konum kayseri Adı mustafa Soyadı demirçelik 27 Haz 2014 #24 Hayırlı olsun usta.Bende balkonda yapacaktım üretimimi fakat kış sorun oldu. :'(
S skunet02 Üyemiz Katılım 1 Ara 2012 Mesajlar 44 Konum Kayseri Adı Ömer Faruk Soyadı PAKSOY 27 Haz 2014 #25 Aynen balkonda yazın doğayla iç içe olduğu için güzel oluyor fakat dediğiniz gibi kışın sıkıntılı oluyor.
Aynen balkonda yazın doğayla iç içe olduğu için güzel oluyor fakat dediğiniz gibi kışın sıkıntılı oluyor.