BANA ACİL YARDIM EDERMİSINIZ RESİMLI

Adı
süleyman
Soyadı
birdal
B

badem3806

Guest
kuşunuz dişi albino ishal olmuş ishal ilacı almanız gerekiyor:D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kuşunuzu dişi evet ama gözleri kırmızı değil sanırım siyah  fotoda siyah gibi çıkmış  kırmızıysa albinodur

siyahsa  siyah göz  tek renk sınıfıdır  maşallah

ishal olmuş sanırım  sade yem yani kanarya yemi vereblirsiniz !...

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
kuş dişi, isahl olmuş arkadaşların dediği gibi. kuşu odada biraz serbest bırakın uçsun. kan dolaşımı için bu çok önemli, arkadaşın dediği ilacı kullanın ayrıca

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
ben kuşta isal oldu gunde 1 damla nar eşkisi damlattım ağzına geçti şimdi iyi mahşallah duzeldi

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
albinolar çoğunlukla dişi oluyor diye biliyorum.ishali için patates haşlayıp tuzlama yapar gibi tarçın ekleyerek kuşunuza ikram edebilirsiniz.arkadaşların dediği gibi ishal ilacınıda ihmal etmeyin.muhabbet kuşları ishale fazla dayanamıyorar.tedaviyi geciktirmeyin.geçmiş olsun.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Kuş (double factor spangle)  düzeltiyorum resimlere iyi bakıldığında kırmızı gibi de görüküyor  çek damarı bir dişi hafif ishali var besinden kaynaklı olduğunu sanıyorum soğuktan ya da başka bir durumdan olmuş olsaydı bu kadar diri duramazdı gözleri kısık görükmüyor herhangi bir kabarmada gözlemleyemedim resimlerde  sade yemle besler ortamını temiz tutmaya özen gösterirseniz ek besin kullanmayın yani haşlanmış yumurtayı mamayı meyve ve diğer.sorun çözülecektir

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Can KARAKOÇ' Alıntı:
albinolar çoğunlukla dişi oluyor diye biliyorum.ishali için patates haşlayıp tuzlama yapar gibi tarçın ekleyerek kuşunuza ikram edebilirsiniz.arkadaşların dediği gibi ishal ilacınıda ihmal etmeyin.muhabbet kuşları ishale fazla dayanamıyorar.tedaviyi geciktirmeyin.geçmiş olsun.