BANA LÜTFEN YARDIM EDİN (ÜRETİM)

ilkercay

Takipçi Üyemiz
merhabalar bana yardım ederseniz çok sevinirim size bir kaç sorum olacak ben kuşcudan altında yumurtası olan ve daha önce yavru alınmış yaklaşık 1 ile 1,5 yaş arası bir çift muhabbet kuşu aldım yeni kafesine koduk ve eve getirdim evde sürekli oturduğumuz odada yüksek bir yere koydum(170 cm civarı)dişi bir kaç gün yuvaya girmedi 2 gün sonra yuvaya girdi ama içerideki yumurtaları sağa sola attı sonra bende yurtaları kuşcunun tavsiyesi üzerine 4 gün sonra çıkardım ve kırdım.dişi yuvalığa giriyor tabanı kemiriyor erkek ise yuvalığa hiç girmiyor kapıya kadar geliyor ama dönüyor.dedim ki kafesi temizleyeyim rahatsız etmeden yanına yanaştım kafesin alt tablasını komple aldım temizledim yerne takayım derken dişi yuvalıktan çıktı ve kıçından yumurta yere düştü bunu üzerine ben de yumurtayı yuvaya koydum 18/09 ilk yumurta dedim ama bugün yumurtalaması gerek dedim ama tık yok kontrol için baktığımda yumurtayı önce bir köşeye sonrada bir köşeye koymuş bana ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım cvp verirseniz çok sevinirim saygılar(TAVSİYELERE VE DENEYİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
sorunuzun cevabı değil ama bnce kuşu sizin oturduğunuz odadan başka odaya alın yukarıda olsalar bile sizden rahatsız nolacaklardır

ilkercay

Takipçi Üyemiz
TŞK EDERİM YANITINIZ İÇİN AMA HERYERDE FARKLI BİŞEYLER DİYORLAR SESLİ ORTAM OLMASI DAHA İYİ DİYEN DE VAR SESSİZ ORTAM DİYENDE AMA YİNEDE CVP İÇİN TŞK EDERİM SAYGILAR

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba kuş ortam değiştiği için stres yapar yumurtlamaz veya yatmaz yada dediğiniz gibi yumurtaları kırar vs yapmanız gereken kuşu belli biyere koyun yeriyle oynamayın bide fazla kurcalamayın kendi haline bırakın yerlerine alışınca tekrar yumurtlarlar 

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞLARI NEREYE KOYDUYSANIZ ORADA KALSIN KUŞLAR ZAMANLA ORTAMLARINAADAPTE OLACAKLARDIR......

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Yumurtası olan kuşu satın almışınız anladığım kadarıyla.
Bu anlattıklarınızın olması çok normal.
Kuş yerine alışana kadar. orayı benimseyene kadar. yavru yapıp büyütmekten kaçınır.
Önce yerini sevecek. kendini, yumurtalarını ve yavrularını güvende hissedebileceği
bir ortam olacakki yeniden yumurtlayıp yavru yapsın.
Biraz beklemeniz gerekecek. Kafesin yerini değiştirmeyin. sabit bir yer belirleyin orada kalsın.
kuşları mümkün mertebe rahatsız etmeyin. beslenmesine dikkat edin.

MEMDUHTUNCEL

Üyemiz
Adı
M.H.Memduh
Soyadı
TUNCEL
Yusuf BİLGİN' Alıntı:
Yumurtası olan kuşu satın almışınız anladığım kadarıyla.
Bu anlattıklarınızın olması çok normal.
Kuş yerine alışana kadar. orayı benimseyene kadar. yavru yapıp büyütmekten kaçınır.
Önce yerini sevecek. kendini, yumurtalarını ve yavrularını güvende hissedebileceği
bir ortam olacakki yeniden yumurtlayıp yavru yapsın.
Biraz beklemeniz gerekecek. Kafesin yerini değiştirmeyin. sabit bir yer belirleyin orada kalsın.
kuşları mümkün mertebe rahatsız etmeyin. beslenmesine dikkat edin.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Oktay AYKUT' Alıntı:
merhaba kuş ortam değiştiği için stres yapar yumurtlamaz veya yatmaz yada dediğiniz gibi yumurtaları kırar vs yapmanız gereken kuşu belli biyere koyun yeriyle oynamayın bide fazla kurcalamayın kendi haline bırakın yerlerine alışınca tekrar yumurtlarlar 
+1