merhabalar bana yardım ederseniz çok sevinirim size bir kaç sorum olacak ben kuşcudan altında yumurtası olan ve daha önce yavru alınmış yaklaşık 1 ile 1,5 yaş arası bir çift muhabbet kuşu aldım yeni kafesine koduk ve eve getirdim evde sürekli oturduğumuz odada yüksek bir yere koydum(170 cm civarı)dişi bir kaç gün yuvaya girmedi 2 gün sonra yuvaya girdi ama içerideki yumurtaları sağa sola attı sonra bende yurtaları kuşcunun tavsiyesi üzerine 4 gün sonra çıkardım ve kırdım.dişi yuvalığa giriyor tabanı kemiriyor erkek ise yuvalığa hiç girmiyor kapıya kadar geliyor ama dönüyor.dedim ki kafesi temizleyeyim rahatsız etmeden yanına yanaştım kafesin alt tablasını komple aldım temizledim yerne takayım derken dişi yuvalıktan çıktı ve kıçından yumurta yere düştü bunu üzerine ben de yumurtayı yuvaya koydum 18/09 ilk yumurta dedim ama bugün yumurtalaması gerek dedim ama tık yok kontrol için baktığımda yumurtayı önce bir köşeye sonrada bir köşeye koymuş bana ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım cvp verirseniz çok sevinirim saygılar(TAVSİYELERE VE DENEYİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR)