L lynx1985 Takipçi Üyemiz Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 206 Adı mustafa Soyadı doğruöz 13 Ara 2012 #1 Baktımki kuşlarım tavanın serinliğine ihtiyaç duymuşlar Hemen tabağa oda sıcaklığında biraz su koydum ve sonuç Erkek biraz fazla ıslattı kendini kuruladım
Baktımki kuşlarım tavanın serinliğine ihtiyaç duymuşlar Hemen tabağa oda sıcaklığında biraz su koydum ve sonuç Erkek biraz fazla ıslattı kendini kuruladım
S speedy sarı Uzman Üyemiz Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 843 Konum İSTANBUL Adı Uğur Soyadı SARI 13 Ara 2012 #2 alkisd alkisd maaşallah
T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 13 Ara 2012 #3 bende bugun banyo yaptırmayı dusundum de kış bişey olurmu acaba dıye vazgectım oda sıcaklıgım 20 derece cıvarlarında acaba yaptırsam sorun olur mu ?
bende bugun banyo yaptırmayı dusundum de kış bişey olurmu acaba dıye vazgectım oda sıcaklıgım 20 derece cıvarlarında acaba yaptırsam sorun olur mu ?
L lynx1985 Takipçi Üyemiz Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 206 Adı mustafa Soyadı doğruöz 13 Ara 2012 #4 Benim o kadar tecrübem yok ama hallerine bakınca ihtiyaçları olduğunu düşündüm suyu koyunca hemen atladılar içine
Benim o kadar tecrübem yok ama hallerine bakınca ihtiyaçları olduğunu düşündüm suyu koyunca hemen atladılar içine
M MEHMET KOÇ Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2010 Mesajlar 512 Konum ALANYA Web sitesi www.cubbeliahmethoca.tv Adı MEHMET Soyadı KOÇ 13 Ara 2012 #5 Mustafa AK' Alıntı: bende bugun banyo yaptırmayı dusundum de kış bişey olurmu acaba dıye vazgectım oda sıcaklıgım 20 derece cıvarlarında acaba yaptırsam sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla ... yaptıracaksanda öğlen yaptır ki hava soğumadan kurusunlar.
Mustafa AK' Alıntı: bende bugun banyo yaptırmayı dusundum de kış bişey olurmu acaba dıye vazgectım oda sıcaklıgım 20 derece cıvarlarında acaba yaptırsam sorun olur mu ? Genişletmek için tıkla ... yaptıracaksanda öğlen yaptır ki hava soğumadan kurusunlar.