Baş aşağıya uyuma

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
      Arkadaşlar benim muhabbet kuşlarımın bir tanesi sürekli yarasa gibi üst tellere tutunarak takılıyor.
      Aklıma gelen en çabuk yöntem kafesten alıp box larımdan birine koydum bu seferde en üst tüneğe çıkıp duruyor.
      Ama bu kuşum kümes babalarım dan biri olmasına rağmen herhangi bir sağlık problemi yok ve çok iyi bakıcı bir baba.
      Sizlerinde bu ve bunun gibi bir tecrübeniz varsa lütfen yardım edin.Dün akşam mama verdim baktım dişiye bile yuvalığın önünde ama baş aşağıya kusuyor. icon_think confusedtw

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Aslan bey sizinkinin bi değişik versiyonuda bende var  :)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
bendede bir dişi yalnızken devamlı yarasa gibi baş aşağı uyuyordu şimdi eşe attım mecbur yuvada yumurtalara yatıyor rotfl

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
bende de Sezgin Bey'deki kuş gibi bir cambaz vardı. kafesin tellerinin arasından kaçabilmek için o şekle giriyorlar :)

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Bir tanede bende vardı.Konuşturduğum bir kuştu.Kafesin tellerinde köşe bir noktada ayaklarını 180 derece açarak uyurdu.İndirirdim tüneğe ışığı kapatırdım.Yine gider aynı şekli alırdı.İstemese o şekilde uymaz sonuçta.Ancak enteresan ,nedenini araştırmak lazım...

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Yavruysa eğer normal bence.Benim mübüşlerde yavruyken öyleydi başı aşağı uyuyan kafesin tellerinde uyuyan asılı kalarak senin kuşun gibi uyuyardılar.Şimdi her şey normal  :)