başarısız bir ayırma

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
2 kuluçkadır yumuralar boş çıkıyor diye kuşları 3 haftaya yakın ayırmıştım 2 gün önce birleştirtim erkek kur yapıyor ama dişi yüz vermiyor bide erkeğin  yeni tüyleri çıkıyor dişide çıkan yeni tüyler var yuvalığı çıkarmalımıyım acaba dursa sorun olurmu saten yuvaylada ilgilenmiyorlar :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yuvayı neden çıkaracaksınız ki dursun. Yuvalık kızışmalarında her şeyden daha etkilidir. Dursun. Kuşlar tüyde olduğu için durgunlardır. Kuşlar tüydeyken acı çekerler. Bu yüzden tüy dökümünde üremekten çok tüylerinden kurtulmayı düşünürler. Siz keşke tüy dökümünün geçmesini bekleseydiniz birleştirmeden önce. Şimdi ''sen de bir birleştir diyorsun bir ayır '' diyeceksiniz. Ama bize tüyde olduğundan bahsetmemiştiniz. Artık ayırmayın. Dursunlar. Bu yazı bakımlarını yapıp kondisyonlarını yükseltmekle geçirin. Sonbahara dinamik olarak girsinler.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
bende birleştirdikten sonra sonra farketin yeni tüyelerinin çıktıklarını neyse bu gidişle yavru almak kısmet olmayacak bana heralde yuvalık takılı dursun yine dediğiniz gibi yüyden çıkınca denerler yine belki

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Umudunuzu kaybetmeyin. Hemen olmasa da yaptığınız bakımın karşılığını verirler.