Başınıza dert açmaya geldim :)

muhabbet827

Üyemiz
Merhaba abilerim kardeşlerim...

Yaşım 16,daha ufağım biliyorum fakat bunu yüzüme vurmayın lütfen  bye_happy Gerçekten sadece bu foruma kendimi yakın hissettim.Hiç bir sitede bu samimiyeti bulmak elde değil gerçekten  thumbsupbo Hepinize çooook teşekkürler şimdiden,eziyetime katlanacaksınız artık  alkisd  ;D

ziya

Üyemiz
Adı
ziya
Soyadı
öz
Hilmi bey bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? msn adresinizden ekledim ama...Acil..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ümit hoş geldin sefa getirdin
Bizim sitemizde bütün arkadaşlarımızın yaş takıntısı olmamıştır hatta sağolsunlar çokta hoş görülü olmuşlardır.
Zaman içinde sitemize yaşı küçük arkadaşlarımız olmuştur belli zamanlar içinde bunlar kendilerini bozmuşlardır
Ve şuan sitemizde yoklardır.
Umarım yaşınızın verdiği heyecan  diğer yaşı küçük arkadaşlarımız gibi olmaz herşey sevgi saygı çerçevesinde yürür
Aramıza katıldığın tekrar teşekkürler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ümit kardeşim aramıza hoşgeldin en doğru en samamimi yerdesin emin ol burada kolay kolay olmayacak bir şey vardır saygı sevgi ve 10 yaşındaki bir çocukla 60 yaşındaki birinin yaş gözetmeksizin sıkı dostlukları olmuştur..  sorularına ve paylaşımlarına sabırla ve sevecenlikle cevap verecek o kadar arkadaşın olacakki şaşacaksın tekrar hoşgeldin kardeşim

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Kardeş hoşgeldin. Her başımıza gelen dert senin gibi olsun  :)