başka dişiye yumurta takviyesi

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
ustalar benim iki çift kuş şuan kuluçkada birinin 5 yumurtası var ama hepsi boş sebebide ben yer değişikliği yapmak zorunda kaldım kuç yatması sonrada yatmaya başladı baktım ışık kontrolü ile boşdu diğer çiftimde 6 yumurta var hepside dolu şuan 3 yavru çıktı yumurtadan bu dişinin iki yumurtasıyla diğer dişinin ikiyumurtasını değiştirsem sıkıntı olurmu şuan boş yumurtalara öyle yatıyo garibim veya yumurtaları alsamda yeni kuluçkaya geçermi  diğer kuş 6 yavru çıkarsa çok zorlanır onun iki yavrusunu diğerinemi takviye etsem sizce ne yapmalıyım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuluçka zamanları birbirine uyuyorsa problem olmaz eğer bakıcı kuşlarsa çıkan yavrulara bakacaklardır.Slm

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Kuluçka zamanları birbirine uyuyorsa problem olmaz eğer bakıcı kuşlarsa çıkan yavrulara bakacaklardır.Slm

aslında ikiside aynı zamanda kuluçkaya başladı ama diğeri yumurtalara yattı bu yatmadı yer değiştirdim ondan bunlar çıkmadı diğeri çıktı

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Peki kuşlar daha önce yavruya baktımı eğer bakmadılarsa kumar oynarsınız.Çıkan yavrulara acemilikten bakmayabilir.Ozaman kendi yuvalaraında durması daha iyi olacaktır.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Peki kuşlar daha önce yavruya baktımı eğer bakmadılarsa kumar oynarsınız.Çıkan yavrulara acemilikten bakmayabilir.Ozaman kendi yuvalaraında durması daha iyi olacaktır.
sıddık bey daha önce yavru aldım o çiftden her ikisindende aldım

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
O zaman gönül rahatlığı ile yumurtaları altın sürebilirsin problem olmaz..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yumurtaları diğer dişinin altına sürebilirsin sıkıntı olmaz..