BATMAN DAN SATILIK DAMIZLIKLAR

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Batman/merkezden Satılık < Damızlık< Genc< Eşli < Acık renk Ve iri Olan Muhabbetler cogu YumurtaLıdır Üretim Yapmak isteyenLer icin<GeLip Yerinden görün.. Hazırda YaKlasik 25 takım..irtibat tlf 0544 903 96 33 Lütfen tlf dan ulasınız.. sehir dısına gonderim yoktur.. Kusları yerinden görerek almanız lazım..Görmeden Kuş alınmaz cünkü..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
resime gerek yok sehir dısına gondermiyorum malesef arti kusları yerinden gormedende vermiyorum yerinden görülmeyince kuş alınmaz bu iş böledir.

K

koskore

Guest
behsat' Alıntı:
resime gerek yok sehir dısına gondermiyorum malesef arti kusları yerinden gormedende vermiyorum yerinden görülmeyince kuş alınmaz bu iş böledir.
Öncelikle hayırlı satışlar..Ancak sitenin bazı belli başlı kuralları var , başta biz üreticiler buna kat-i suretle uymamız gerekmektedir..Kuş satışı için bölüm başında bir şablon var onu kullanmalısınız..Resime gerek olup olmadığını siz değil, alıcı olacak kişiler bakarak değerlendirecektir..Belki ben resimden kuşlarınızı beyeneceğim ve buradan kalkıp oraya geleceğim, Sadece BATMAN lılaramı satıyorsunuz kuşlarınızı?
Kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım..
Saygı Sevgi ve Muhabbetle

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
size illaki resim koyun diyen yok yakın yerlerden gelip alan olur a da beğenen olur gelir alır. O zaman sadece batmanlılara satılık yazın

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
hayırlı satışlar.resim eklemeniz sizin için daha iyi sonuç verir.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
heralde söledigim yanlış anlasıldı arkadaslar.resme gerek yok dedimse sadece resimlere bakılarak kusun ne oldugu anlasılmaz.resimlere bakılarak kus alınmaz demek istiyorum.. illaki yerinden görüp beyenilip öyle alınması gerekiyor..daha sonra alan kisilerin hayal kırıklığına ugramaması acısından... tskler