BATMAN'DAN SELAMLAR :)

muratdiker

Üyemiz
Merhaba,Batman'dan Murat DİKER.İngilizce ögretmeniyim.Kekliğin,tavuğun,balığın,Kanaryanın ve tabi muhabbet kuşunun eksik olmadığı bir evde büyüdüm.28 Yaşındayım.Su an yer darlığından dolayı Behsat TİĞİZ'den sahiplendiğinim şımarık bir lutino besliyorum ve gelecekte hobi amaçlı üretim yapmayı planlıyorum.Su an muhabbet kuşları ile ilgili bol araştırma yapıp yerli yabancı siteleri,makaleleri tarayip bilgi edinme asamasindayim fakat pratiğin en büyük birikim olduğunun da farkındayım.Kendi cevremden bir çok insana kuşu sevdirdim ve beslemelerine vesile oldum Behsat Usta'dan su ana kadar yaptığımız bütün alışverişlerden (4 ya da 5 muhabbet-2 hint)son derece memnun kaldık.Gercekten isini iyi yapan,konusuna son derece hakim,birikimli ve en önemlisi temiz,sağlıklı kuşlar yetiştiren bir üretici.Batman,dan herkese selam ve sevgiler sunuyorum.Herkese bol "MUHABBETLER"

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
murat hocam güzel düşünceleriniz icin minnettarım.. cok tsk ederim hosgeldiniz.. ilerde iyi bir üretici olacagınıza eminim cünkü her zaman araştırma ve azim icersindesiniz.. her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duycam ..

muratdiker

Üyemiz
Herkese teşekkürler.Behsat Usta inşallah beraber daha çok güzel işler yapacağız.Ben çevremde bu işle ilgilenen ilgilenmeyen herkese sizi tavsiye ediyorum.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Murat DİKER' Alıntı:
Herkese teşekkürler.Behsat Usta inşallah beraber daha çok güzel işler yapacağız.Ben çevremde bu işle ilgilenen ilgilenmeyen herkese sizi tavsiye ediyorum.
tsk ederim murat hocam.. az once mardinden bi arkadas aradı.. yanlız sizin gelip ona kus secmeniz lazım.. yarın ona gondercez.. yeni yavrulardan