Arkadaşlar ilginiz için herbirinize sonsuz teşekkür ederim. sonuç ne olursa olsun benim başıma gelenlerden birileri ders çıkarsa yeter bana. Kısacası aceleyle herkesten kuş alınmaz yani... Selim bey arkadaşınız gidip kuş almış ama adresini hatırlamıyor diyorsunuz. Acaba evinide hatırlamıyormudur. Beraber gitmeye kalksak tekrar aynı yere bizi götüremezmi acaba. SUzaktan gösterse yeterlidir evini. Tek çözümü bu gibi duruyor...Selim YILMAZ' Alıntı:benim arkadaşım kuş aldı kendisinden dün akşam sordum yerini hatırlıyomusun diye ama sadece ramide olduğunu biliyo tam adresini hatırlamıyo geçmiş olsun
telefonu varsa senden gel gidelim beraber ramiye. ben biliyorum oraları. görelim biMustafa GÜNDÜZ.' Alıntı:Arkadaşlar ilginiz için herbirinize sonsuz teşekkür ederim. sonuç ne olursa olsun benim başıma gelenlerden birileri ders çıkarsa yeter bana. Kısacası aceleyle herkesten kuş alınmaz yani... Selim bey arkadaşınız gidip kuş almış ama adresini hatırlamıyor diyorsunuz. Acaba evinide hatırlamıyormudur. Beraber gitmeye kalksak tekrar aynı yere bizi götüremezmi acaba. SUzaktan gösterse yeterlidir evini. Tek çözümü bu gibi duruyor...
Yahya SAYIN' Alıntı:İnşaAllah biran önce sizinle irtibata geçer ve geçerli bir mazeret ve sizi bukadar bekletmesinden dolayı ÖZÜR dileyerek Magduriyetinizi giderir.
Onada bu yakışır...
Aynen öle yargısız infaz yaptım. Mustafa bey yazmıştı ben gel gidelim bakalım dedim şimdi eve geldim yazınızı okudum. Haklısınız yada haksızsınız o yazıyı gelip yazmışsınız ya o bana yeter. BEN ŞAHSIM ADINA ÖZÜR DİLERİM ÖN YARGILI OLDUĞUM İÇİN... Geçmiş olsun bu arada tez zamanda iyileşirsiniz umarım...Batuhan ÇOLAK' Alıntı:ARKADAŞLAR HELAL VALLAHİ İKİ DAKİKADA İDAM ETMİŞSİNİZ İNANIN YAHYA BEY BENİM FACEBOOK SAYFAMDA BU OLANLARI PAYLAŞMASA HABERİM YOKDU YAKLAŞIK 6 AYDIR BU SİTEYE HİÇ GİRMEDİĞİM İÇİN OLAYLARA VAKIF OLAMADIM VE YAZILANLARDAN SADECE MUSTAFA GÜNDÜZ BEYİN YAZDIĞINA KATILIYORUM EVET KENDİSİ MAĞDUR OLMUŞDUR DOĞRUDUR KENDİSİ BENDEN DAHA ÖNCE ALIŞ VERİŞ YAPMIŞ VE YAPDIĞININ KARŞİLIĞINI ALMIŞDIR EN SON ALIŞ VERİŞİMİZDE 1 ÇİFT CENNET PAPAĞANI ALMIŞ KENDİSİ KUŞLARINI TESLİM ALDIKDAN 3 VEYA 4 GÜN SONRA BENİ ARAYARAK KUŞLARINDAN BİR TANESİNİN ÖLDÜĞÜNÜ O ÖLENİN YERİNE 1 TANE PARASI KARŞILIĞINDA İSTEMİŞDİR BENDE KENDİSİNE BU BENDE TEK KUŞ OLMADIĞINI AYNI ŞEKİLDE EŞ YAPMANIN ZOR OLDUĞUNU SÖYLEDİM VE KENDİSİNE HEDİYE OLARAK TEKRAR 1 ÇİFT GÖNDERDİN PARASINI ALMADAN YOLLADIM BELİRTMEK İSTERİMKİ MUSTAFA BEYDEN ÖLENİN YERİNE KUŞ TALEP ETMEDİĞİ HALDE SIRF MERAKI VAR KIRILMASINDİYE YOLLANMIŞ BİR HEDİYEDİR DAHA SONRAKİ GÜNLERDE BENDEN 500 TL KARŞILIĞINDA SEVDA PAPAĞANI İÇİN PAZARLIK ETTİK PARASINI ALDIM KUŞLARI YOLLAMA AŞAMASINDA KENDİ TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA BELİRLENEN GÜNDE YOLLANACAKDI VE OLMAYACAK BİR TAHLİZLİK YAŞADIM İSTANBUL KUMBUR GAZDA TRAFİK KAZASI GECİRDİM VE 3 AY YATMAK ZORUNDA KALDIM BU ESNADA EVDE KALMAM ZORDU ÇÜNKÜ EŞİM CALIŞIYOR BANA BAKMASI ZOR OLDUĞUNDAN KAYNANAMLARDA KALMAK ZORUNDA KALDIM BUNU MUSTAFA BEYE ORTAK ARKADAŞLAR TARAFINDAN İLETTİK KENDİSİNE DEMEKKİ İNANDIRICI ELMEDİ HER HALDEKİ BUNLARI YAZMA GEREYİNDE BULUNDU BENİM OLANLARDAN RAHATSIZ OLDUĞUM TEK KONU BU SİTEDE VE FACEBOOK ADRESİMDE BENDEN OKADAR KUŞ ALAN VE PARASINI DAHİ ALMADAN YOLLADIĞIM OKADAR İNSAN VARKİ BUNLARDAN BİR TANESİ ÇIKIPDA YA BU ADAM BÖYLE BİRİ DEYİL BİZ BİLE KUŞ ALDIK HALA KENDİSİNE PARASINI BİLE ÖDEMEDİK YADA BEN BU ARKADAŞDAN KUŞ ALDIM NORMAL ZAMANINDA GELDİ YANLIŞI OLMADI DİYE YAZAN OLMAMIŞ BEN ESAS BUNA KIZIYORUM BAZI ARKADAŞLAR EVİ RAMİDE BULURUZ GİBİ BİR ŞEYLER YAZMIŞLAR YA BENİM EVİMİ BİLEN EVİME GELEN OKADAR İNSAN VARKİ HANİ HATIRLAMIYORUM DİYECEK HALLERİ BİLE YOK 5 VEYA 6 KERE GELEN KİŞİLER SONUÇ OLARAK 1 AYDAN FAZLA OLDU İRTİBATDAYIZ VE HALEN GÖRÜŞMEKDEYİZ MADURİYETİ GİDERİLDİ BİRDE DOLANDIRICI OLAN İNSAN MADEM İNSANLARI DOLANDIRMIŞ MADER ETMİŞ EVİNİ GÖSTERMEZ NETTE OLAN BÜTÜN HESAPLARINI FACEBOOK DA DAHİL HEPSİNİ KAPATIR BU SAYFALARDA OLAN ARKADAŞLARINA ULAŞILMASINI ENGELLER YİNE TEKRARLIYORUM BURADA YAZILANLAR DEYİL BENİ RAHATSIZ EDEN BÖYLE DÜŞÜNMENİZ GAYET NORMAL YAŞANAN SÜRECE BAKARSAK TEK SIKINTIM BENİ TANIYAN YAKIN ARKADAŞLARIM BİRDE BENDEN ALIŞ VERİŞ YAPMIŞ ARKADAŞLARIN CIKIP KONUŞMUYOR OLMASI BURADAN TEKRAR DUYRULUR ARKADAŞLAR KİMİN MADURİYETİ VARSA BURADAN YAZSIN ALTA TEKRAR TELİMİ YAZACAĞIM YİNE SÖYLÜYORUM KİMİN MADURİYETİ VARSA BURADAN YAZABİLİR TELEFONLADA ARAYA BİLİR..
0542 818 64 50
+1Günay DÖNMEZ' Alıntı:işte...her iki tarafın da isteyerek veya istemeyerek yaptığı yanlışlar ortada ve sonuç bu...madur olan kim? artık karar vermek zor. Batuhan bey kaza geçirmesi ve bunu aktif alış-verişi olan kişilere duyurmaması bunun gibi konuların açılmasına yol açıyor. Diğer yandan Mustafa bey maduriyeti ile ilgili bir konu açıyor, fakat bu meseleyi Batuhan beyle çozdükten sonra gelip bu konuyu güncellememesi, Batuhan beyi madur duruma sokuyor.
...çok acaip, sorumluluklarımızı bilelim dostlar.
Bu arada Batuhan bey size geçmiş olsun, mesele anlaşılıp çözüme kavuştuğuna göre bence Mustafa beyle konuşup site yönetiminden bu konunun kaldırılmasını ortak kararla rica edebilirsiniz.
alkisd alkisdMustafa GÜNDÜZ.' Alıntı:Merheba Arkadaşlar...
kendisinin başına talihsizlikler gelmiş evet. zamanla hepsini çözer inşallah. ama benim bağlantıma yorum yapan çoğu kişidende kendisinin alacağı olduğunu ve kendisini tanıdığını, kaza yaptığını bildikleri halde hiç biri doğru dürüst bir açıklama yapmadılar bana. aslında ortada benden başka para olarak mağdur olan yok kimseye vereceği yok yani. ona borçlu kişiler benim yazım aracılığıyla çıkar elde etmeye çalışıyor yani. HERKES demiyorum dikkat edin ama bir kısmı böyle, buna kendimde şahit oldum. bazıları var kuş almış altında yumurta olan yavrular ölmüş yumurtada diye adamdan çıkar sağlamaya çalışıyor.
şuan kendisiyle 15-20 gündür irtibat halindeyiz ve bana kendisi ulaştı, istemese ulaşmazdı yani!
kendisine ve birkaç soran arkadaşlara söyledim çok az bir miktar alacağım kaldı onuda alınca gerekli yerlerde duyuracağım dedim,
yani talihsizlikler yaşandığından dolayı durum buralara geldiği belli, arkadaş işini iyi yapmaya çalışan arkadaş burdan duyurmuş olalım ve ben bir süre gerçekten mağdur olduğum halde kimsenin onurunu ve namusuna laf etmedim ki kimsenin de buna hakkı yoktur...