bayat ekmek

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
sayın ustalar bayat ekmek vereniniz varmı bir arkadaşım bayat ekmekleri ıslatıp daha sonra suyunu sıkıp ufalamak suretiğle verdiğini kuşların yediğini hem yemdende tasarruf ettiğini her hangi bir zararının olmadığını söğlüyor kullananınız varmı teşekkürler her keze bol kazanc

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Sadettin bey ishal durumunda iyi oluyor ekmek fakat normal zamanda sık olmamak şartıyla verilebilir fazlası kilo aldırır kuşlar zayıflatmak için uğraşırsınız sonra

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Sezgin Anıl' Alıntı:
Sadettin bey ishal durumunda iyi oluyor ekmek fakat normal zamanda sık olmamak şartıyla verilebilir fazlası kilo aldırır kuşlar zayıflatmak için uğraşırsınız sonra
Sezgin beye katılıyorum ve yavrusu olan kuşlar için olsun yavrusu olmayanlar için olsun ekmek kuşun bünyesine gerekli vitamin ve minarelleri karşılayamaz bu durumda hastalıklar bir süre sonra kendini gösterir ve yavruda da çeşitli rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Ama extra ben vitaminini mineralini veririm diyorsanız kuşları kilo aldırmayacak şekilde verebilirsiniz.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ben fırınlarda kesilen ekmeklerin kırıntılarını yaptığım mama karışımına katıyorum tasarruf amaçlı düşünmüyorum ekmekteki mayanın çok verildiğinde ileriye dönük bünyeye zarar verebilir oranı iyi ayarlamak lazım

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BAYAT ÇAVDARLI KEPEKLİ MISIRLI AYÇEKİRDEKLİ SÜTLÜ HAŞHAŞLI TAHİNLİ FIRIN NE ÇIKARIYORSA FIRINDA KIZARTIP DEĞİRMENDE ÖĞÜTÜP BEBEK MAMASI VE BEBEK BÜSKÜVİSİ VE ÇEŞİTLİ KATKILARLA VERİYORUM VE ONLARDA ÇILDIRIYORLAR AFİYET OLSUN SLM