BAYMEC %1 KULANIMI HAKKINDA

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
MERHABA BAYMEC %1 KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI SUYA KATIP VERİLDİĞİNDE DIŞ PARAZİTLERE ETKİSİ OLUYOMU ACABA.

metkuy

Uzman Üyemiz
zaten bit için kullanılıyor , fakat baymec bulabileceğinizi sanmam ,yasaklandı diye biliyorum ve aradığımda bulamamıştım , içeriği ivermektin olan türevlerini ecza depolarından bulabilirsiniz.

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
BAYMEC ALDIM AMA KULLANIMI NE ŞEKİLDE KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSE YARDIM

metkuy

Uzman Üyemiz
veycell66' Alıntı:
BAYMEC ALDIM AMA KULLANIMI NE ŞEKİLDE KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSE YARDIM

1 lt için 1 ml baymec (Doz ayarı için şırınga işinizi görecektir)

Ayda bir kere uygulanır ve ilaçlı su 24 saat sonra toplanmalı.

İlaç kuşlarınızı güçsüz düşüreceği için ardından 3 gün boyunca, her gün tazeleyerek vitamin takviyesi yapmalısınız.

Yumurta, yavru, tüy dönemlerindede rahatca kullanabilirsin, dozajı aşmamaya dikkat edin.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Baymec 10/10 bir ilaç.Ben ensesine tam deriye gelecek şekilde şırıngayla 1 damla damlatıyorum.Ne bit var ne bir şey.Bu arada itimat kontrole mani değildir.Sürekli elim üzerlerinde..

karacocuk

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
gönenç
baymec % 1 lik ilacı kuşlara 1 litre suya 2 cc karıştırılıp verilmesi tacsiye ediliyor çeşitli kaynaklarda

ancak benim merak ettiğim şey şu bu ilaç ivermektin içeriyor. eczanelerde ivermektin adı ile satılan başka bir ialç var aynı etken madde bunuda enselerine damlatıyoruz. bu ilacı da baymec gibi kullansak kuşlara bir zararı olurmu

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Fatih AY' Alıntı:
arkadaşlar mama ile birlikte kullanan varmı ?
mama ile kullanılmaz .ya suya vereceksiniz ki bu taşıdığı risk açısından en iyisidir . ya da ensesine damlatacaksınız bu daha risklidir. en iyisi içme suyuna koymaktır. ben litre başına 0.5 veya 0.6 cc yi baz alarak kullanıyorum . bir sıkıntı yaşamadım.