bazı kuşlar neden çok agresif?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
muhabbetlerimini ilk kuluçkası dişinin yumurta stresiyle bitmiş yavrulara biras sert davranmıştı.bu yüzden yavrular çok agresif oldular.3 yavru şuan iki aylık ve yanlarına hiçbir kuşu kabul etmiyorlar.kuş sakinse kovalıyorlar. fena ise kavga dövüş  özellikle çok bağırıyorlar.şuan annelerini yanına koydum dinlendirmek için ama  hakkından bi yere kadar  gelsede anneleri rahat vermiyorlar.tek tek kafese koyma olanağım olmadığıi için ele kola gelen bir şekilde alıştıramadım üçünüde .tek tek yada hepsini salsamda hep lamba tepesinden perde tepesinden aşağı indiremedim.ne yapmalıyım en azından şu agresifliklerini önlemek için. ikinci kuluçkadakiler bunların yanında melek kalıyor. :-[ :-[ :-[ :-[

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
ben tek tek birbirinden  ayrı olarak denedim  sevdim okşadım yine avizenin üstünde aldılar soluğu :-[ :-[ :-[ illa aç mı bırakmam lazım

motifcan

Uzman Üyemiz
ceylin123' Alıntı:
ben tek tek birbirinden  ayrı olarak denedim  sevdim okşadım yine avizenin üstünde aldılar soluğu :-[ :-[ :-[ illa aç mı bırakmam lazım
kesinlikle aç bırakmayı denemeyin zamanında tecrübesizliğimden kötü sonuç aldım :(.. birlikte yaşayan kuşların ele alışması biraz zordur çok ilgiye bağlı ..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Günlük olarak belirli zaman aralıklarıyla ilgilenirseniz sorun çözülecektir