bedavadan az pahalı 2 takım muhabbet

sinancelik

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
çelik
01 - IRKI:yerli & ingiliz kırığı

02 - CİNSİYETİ:erkek-dişi

04 - YAŞI:2 - 5

05 - SAĞLIK DURUMU: iyi

06 - BİLEZİK NO:yok

07 - FİYATI: çift fiyatı 50 tl 2 çifti alana 2 çift fiyatı toptan yine 50 tl yani 1 çift alana 1 çift bedava ;)

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: Sahiplendirilene kadar

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR:İstanbul avrupa yakası ikitelli ELDEN!!!

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: yalnızca elden

11 - İRTİBAT TELEFONU: 0546 640 15 14 veya özel mesaj

12 - MAİL ADRESİ:

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:08:00-22:00

14 - Arkadaşlar kuşların bir kısmını satıldı elimde bu 2 çift ve de 5 aylık 1 şow dişi kaldı onu da isteyene 125 tl fiyat resim yok şuan ilgilenene gönderirim. İngiliz kırığı çiftte yağlanma var yumurta bıraktı ama yattırmayacağım biraz uçmaları gerek obez olacaklar yoksa :) kuşlar bana 1 sene önce sağlam bir üreticiden geldi yaşları konusunda çok emin değilim sanırım 2-3 yaşlarındadır. yerli çiftimin erkeği 3 yaşında dişisini başka birinden aldım yaşını bilmiyorum  o yüzden yaş aralığını 2-5 yazdım. Dişinin kanatları çıkmıyor oda yumurta bırtaktı ama yatmıyor. yerli çiftimin erkeği insana alışık ikiside çat pat konuşuyor aşkım, kuçukuçu falan diyorlar :) çiftlerden yavru almadım sadece ingiliz kırığının yumurtalarını değiştirip jumbo yavru baktırdım çok iyi bakıcılar. fiyatın ucuzluğu kuş beslemeyi bırakmamdandır.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Güzel kuşlar hayırlı satışlar ihtiyacı olan kaçırmasın...

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Fiyat gerçekten yok gibi.
İlk ağızda parasını katlar.
Umarım ihtiyaç sahibine gider.
Bu arada düğünden sonra düzenini tam kurduğunda yine bu hobiye bekliyoruz kardeşim.

sinancelik

Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
çelik
Sertaç ARSLAN' Alıntı:
Fiyat gerçekten yok gibi.
İlk ağızda parasını katlar.
Umarım ihtiyaç sahibine gider.
Bu arada düğünden sonra düzenini tam kurduğunda yine bu hobiye bekliyoruz kardeşim.

Kuşların sözünü verdim kardeşim ihtiyaç sahibi biri sahiplensin diye yazdım o fiyatı yarın arkadaş gelip alacak bir tek şow dişi kaldı kıyamıyorum ona da :)