Bemiks Kompoze ampul b vitamini hakkında

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
S.A Arkadaşlar hayırlı üretimler balıkların yemine kattığım bu b vitaminini kuşlarımın suyuna yada mamlarına katabilirmiyim bu vitamini insanlarda kullanıyor balık üreten bi arkadaşım tavsiye etti balıkların yemine katıyorum faydalı ama kuşlarda ters bi etki yaratırmı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim yoksa terramaycin neo vitamin kullanıcam

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Dediğin b vitaminini ben de kullanıyordum faydası var ama ne olur ne olmaz diye bıraktım kuşlar için çok vitamin var onlardan biri de vitomin-L bilal erdem arkadaş satıyor kanpanyaları var hepsi üretim için çok önemli sana tavsiye ederim...

bu arada balıklar için b vitamininin önemi nedir bilmiyorum da öğrenmek istedim :D

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SANA HİÇ CEVAP YAZMAMIŞLAR ÜZÜLDÜM AMERİKA KEŞFEDİLMİŞ TEKRAR KEŞFETMEYE GEREK VARSA SEN BİLECEKSİN YUZEN AYRI YÜRÜÜYEN AYRI UÇAN AYRI KANATLI OLUPTA UÇAMAYAN YINE AYRI SLM

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
kuşlar için b vitamini olarak berovit b12 kullanılıyo diye biliyorum internetten araştırırsanız  bulabilrisiniz.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
kendinizi bu kadar zorlamaya gerek yok muhabbet kuşları için bir çok vitamin çeşiti varken.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Veysel ÖZDEMİR' Alıntı:
kuşlar için b vitamini olarak berovit b12 kullanılıyo diye biliyorum internetten araştırırsanız  bulabilrisiniz.
evet ayrıca solunum yolları ve ayrıca sakinleştirme ilcı olarakta kullanılmaktadır berovit b