Ben bir anlam veremedim gitti .s

Cruelm

Takipçi Üyemiz
Adı
Melihşah
Soyadı
GÜNDOĞMUŞ
Herkese merhabalar, Koray Soylu diye bir beyefendi ile kus balik takasina girdik neyse kuslari sen getir abi baliklarinida sec gotur dedim guvendim geldi abi kuslarla kuslari kafese koydum baliklari aldi gitti ertesi  gun biraz gozlemledim kuslar birbirini yiyor yanyana gelemiyorlar disi kus kabardi sonra aradim abi dedim bunlar es degil gibi kavga ediyolar dedim ya dedi kutuda getrdimya karanlikta birbirlerini unutmuslardir esden cikmislardir dedi ayri ayri koy 15 gun sonra ese at tekrar dedi bu is bana hic  mantikli gelmedi siz degerli ustadlarima soruyum dedim varmi boyle bir olay olabilirmi 25-30 cifti  olan bir kisi bu anlattığına gore, cevap veren herkese tesekkur ederim.

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
anlattıklarınıza göre bence eş değiller. kutuda durmakla birbirilerini unutmaları garip doğrusu:)

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Merhaba, ben yeri geliyor 1 hafta kuşları ayırıyorum o kadar kuş içinde yinede unutmuyorlar birbirlerini. Kutuda gelirken eşler birbirini unutsun şaka gibi :)) Eş olmayan yada yeni eşe atılacak kuşlara yapılan bir çözüm önermiş size. Ayırın biraz kızışsınlar sonra dişisini erkeğin yanına atın. Siz bence gidin gözlerinizle gözlemleyip ona göre 1 takım kuş alın boş yere uğraşmayın derim. Saygılarımla.

Cruelm

Takipçi Üyemiz
Adı
Melihşah
Soyadı
GÜNDOĞMUŞ
Elimde 4 cift bulunmakta zaten, acaba dedim benmi bilmiyorum varda boyle birsey diyecek birsey yok Allah islah etsin

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
benim çiftimde aynı :( 3 aydır aldığım halde yanyana bile durmuyorlar ilk 2 ay yer değişikliğidir dedim ama bişey değişmiyor. Aldığım yere gittim bana kuşlar alıştığı yerin değişikliğinden birbirinden uzak duruyorlar dedi aldığım günde bana yumurtadan kaldırdım demişti.

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Desene PetShopçu bize yeni eşe atılmış kuşlar verdi, kuşların bir imamdan geldiğini söylüyordu ama kuşlarımı sevdim inşallah bundan sonra hayırlısı olur.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuşlar birbirini unutmaz fakat ortam değişiminden bir kaç gün hırçınlaşabilirler