BEN EŞ ALDIM SEN ERKEK VE DİŞİ ALMIŞ OLMA

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
AYNEN BAŞLIK BÖYLE VE ÇİFTLEŞMİYORLAR  KUŞLARINIZ İLK ÖNCE SİZE VE ORTAMA ALIŞACAKLAR ESKİ SAHİBİ NE VERİYORDU SORDUNUZMU GAGA TAŞI KUM KEMİK VS MAMA SIKLIĞI BANYO VS GİBİ BAKIMLA İLGİLİ NE VAR SIFIR SADECE KAFES VE KUŞLAR PETÇİNİN VERDİĞİ CEBİNE GÖRE YEM SONRA BİTİ PİRESİ KONTROLU SATICI KEFİL HİÇ BİRŞEYİ YOK YUVALIK KİBRİT KUTUSU KUŞ ÇAPRAZ ZOR SIĞIYOR YAVRU ÇIKSA 3 KERE YUVAYA GİRİP ÇIKSA HEPSİ PRES BENİN YAVRULAR ÖLÜYO DEMEDEN VE KUŞ ALMADAN ÖNCE BİR BİLGİLENİN GEZİN DOLAŞIN SORUN ÖĞRENİN EMİN OLDUKTAN SONRA YAVRUDA ALIRSINIZ SİZ MUTLU ONLAR MUTLU KUŞ BESLEME HOBİSİ KABUS OLMAZ  DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLARDA GERİ KALANLARI YAZACAKLARDIR SLM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler yerinde bir konu olmuş

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
AYNEN BAŞLIK BÖYLE VE ÇİFTLEŞMİYORLAR  KUŞLARINIZ İLK ÖNCE SİZE VE ORTAMA ALIŞACAKLAR ESKİ SAHİBİ NE VERİYORDU SORDUNUZMU GAGA TAŞI KUM KEMİK VS MAMA SIKLIĞI BANYO VS GİBİ BAKIMLA İLGİLİ NE VAR SIFIR SADECE KAFES VE KUŞLAR PETÇİNİN VERDİĞİ CEBİNE GÖRE YEM SONRA BİTİ PİRESİ KONTROLU SATICI KEFİL HİÇ BİRŞEYİ YOK YUVALIK KİBRİT KUTUSU KUŞ ÇAPRAZ ZOR SIĞIYOR YAVRU ÇIKSA 3 KERE YUVAYA GİRİP ÇIKSA HEPSİ PRES BENİN YAVRULAR ÖLÜYO DEMEDEN VE KUŞ ALMADAN ÖNCE BİR BİLGİLENİN GEZİN DOLAŞIN SORUN ÖĞRENİN EMİN OLDUKTAN SONRA YAVRUDA ALIRSINIZ SİZ MUTLU ONLAR MUTLU KUŞ BESLEME HOBİSİ KABUS OLMAZ  DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLARDA GERİ KALANLARI YAZACAKLARDIR SLM
arada bir okuyorum kemal abinin yazdıklarını, heyecandan karıştırıyor ama her yazdığı yazısında gerçek esnaflığı, bu işi sadece para için yapmadığını aslında işine aşık olduğunu ve muhabbet kuşu sevgisini iliklerime kadar hissediyorum kemal abinin.
hani hakkıda vardır bizde, şahsen ben çok şey öğrendim onun yazılarından cevaplarından....

sen çok yaşa kemal abi. keşke sizinle aynı şehirde olabilseydik, bir başka güzel olurdu o zaman muhabbet kuşları..

selamlar saygılar..

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Aynen katılıyorum. Sabırsızlık benim gibi evde az sayıda çift besleyen insanların ana sorunu herhalde.Aldığımdan kat kat iyi bir bakım uyguladığım halde hâlâ çift oldular diyemem. :(

Crocodile

Yeni Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
GÜNEŞ
abi paylaşımın için öncelikle teşekkür ederim. bir sorum olacak tüm üstatlara ben 2 çift muhabbet kuşu aldım ve ve sahiplerinde yuvalığa girip çıkıyorlardı eş gibi görünüyorlardı yani ve ben getirdim damızlık kafeslerime koydum 4 ay geçmesine rağmen sadece öpüşüyorlar başkada herhangibi bir çiftleşme veya yumurta yok azmaları için kenevir ve nijer verdim azar miktarda gündüz çıldırıyorlar ötüşürken ama anlamadım gitti yorum atarsanız sevinirim teşekkürler saygılar üstatlarım.