Ben hastamiyim ya siz !!!

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Kimi hassas insanlarda, muhabbet kuşlarının bir çeşit hipersensitivite pnömonisi olan "kuş besleyicisi hastalığı"na yol açtığı bilinmektedir.[17] Bu durum genelde bir odada birden fazla muhabbet kuşu besleyen insanlarda görülmektedir.

aynen boyle bir yazi okudum simdi biz 3 kisilik aileyiz  rotfl
evimdede bugun itibariyle 3 cift kus var
kisi basi 1 cift dusuyor
yani kisi basina 2.cift dusmuyor hasta sayilirmiyim
hastaysam
her odaya bir cift koysam bir odada 1 ciftten fazlasi olmasa hastaliga karsi bagisiklik kazanmis olurmuyuz

ya siz kac ciftiniz var  smileki belkide hastasiniz confused

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Evet kuş bir hastalıktır.Bu hastalığı çocukluğumdan beri taşıyorum.Şu anki ilacım Şhow jumbolar. alkisd alkisd

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Evet kuş bir hastalıktır.Bu hastalığı çocukluğumdan beri taşıyorum.Şu anki ilacım Şhow jumbolar. alkisd alkisd
gecmis olsun siddik bey  kac doz aliyorsunuz bu jumbolardan ac karnami tok karnami

bende misir pazarinda gordum helikopter ve jumbo
helikopterler cok hosuma gitti kesin alacam ama ne zaman bilmiyorum ancak
showlar bana tavuk gibi geldi sagilmis kus nasil olur bilmiyorum ancak icinden bir ses bunlar sagilmis dedi birde sinirli bakiyor bunlar yavru showlarida tam kestiremiyorum daha
yavru alacak olsam nasil anlarim kafa yapisindan ?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şu an sekiz çift dozunda alıyorum.Bunların yavruları öyle güzelki sanki camış yavrusu. smileki
Camış yavrusunu görenler sevenler bilir nasıl bir mahluk olduğunu.İnsanın canına sığdırası gelir bu şhow yavrularıda aynen öyle.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kuş beslemek ağır bir hastalıktır bırakamazsınız kıyamazsınız ilişkinizi kesemezsiniz bu gün kuşum yüzünden kardeşimi pataklıyordum az kalmıstı agır bir hastalık

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Kuş beslemek ağır bir hastalıktır bırakamazsınız kıyamazsınız ilişkinizi kesemezsiniz bu gün kuşum yüzünden kardeşimi pataklıyordum az kalmıstı agır bir hastalık
aile ici siddetin kaynagi olduysa bu kuslarisiniz zor sizin  bye_kiss
agir vakalar icine sizide kayit ediyorum  smileki

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
aile ici siddetin kaynagi olduysa bu kuslarisiniz zor sizin  bye_kiss
agir vakalar icine sizide kayit ediyorum  smileki
.D arkadaş benden izznsiz kuşun kapısını açıyorlar kuşu eline alıyorlar (avucunun içine) en sinir oldugum şey ben dişi kuş besliyorum daha önce  bir kuşum vardı o da dişi  bu tavırlar yüzünden  o kuşumun pisklojisini bozdular :D ben de bu kuşta daha titiz davranıyorum :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi hastalık olduğu doğru ama sizinki ne ki burada 500-600 çifti olanlar var bnm de 1 çiftim var annemler izin verse 3-4 tne daha alırım ama olmuyor işte bn de hasta sayılırım ama abilerimiz kadar değil 500-600 çift düşünsenize ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
abi bnm kardeşim de bulundukları odaya dalıveriyor hayvanlar rahatsız oluyor bn de çok sinir oluyorum

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi bnm kardeşim de bulundukları odaya dalıveriyor hayvanlar rahatsız oluyor bn de çok sinir oluyorum
hatırlıyorum da bir gün kuşun kafesine asma kilid takmıstım küçüklerinden :D

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
kümesteki 200 muhabbet yetmiyor evde 3 kedi 3 kanarya 1 saka var... nufusu daha da arttırmanın yollarını arıyorum .... bu arada hızımı alamayıp yolda yakaladığım bütün kedi köpekleri seviyorum ben hastamıyım. smileki

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
evet  itiraf  ediyorum !!! 
bagımlıyım  asırı derecede  bagımlıyım 
caresi?
galiba her sabah  ve  aksam kümesin  kokusu  birde  mama yaparken aldıgım  o güzel kokular  alkisd alkisd
bunlar  olmadan  asla olmaz  gibi  geliyor  bana  rotfl
eklemek  gerekirse  yavru  muhabbetlerin  kafasını  yana dogru  yatırıp  ???
---BU  NASIL BİR  KUŞ  TÜRÜ  DEYİP  BAKMASI  ???