Ben , Kartal Kurfalı'dan Serkan...

Serkan_Yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Yılmaz
Öncelikle Selamın Aleyküm , Konuya ve Kendimi Tanıtmaya Nasıl Başlasam Bilemiyorum Ama Öncelikle Çok Ama Çok Teşekkür Ederim Başta Bu Platformu Oluşturan İnsanlara .
ve Sonrasında Beni de Aranıza Aldığınız Bana da Bir Kap Açtığınız İçin Çokca Teşekkür Ederim.

Ben 1991 Doğumlu Normalde Bilgisayar Programcısı Olan ve Şuanda Üniversitenin İkinci Sınıfında Öğrenim Gören ve Aynı Zamanda Bir Mağazada Kasiyerlik Yapan Hayvan Sevigisi Yüksek Sizler Gibi Sıradan Bir İnsanım.

Çocukluğumdan Beri Abimin Sayesinde Güvercin Sevgisi Çok Büyüktür Bende , NAsıl Anlatsam Yerim İmkanım Olsada Tekrar Besleyebilsem .
Sonrasında Kuşçuluğu Bırakınca(Güvercinleri Kastediyorum) Akvaryumla Uğraştım.Daha Düne Kadar da Hala Uğraşıyodum.
Ama Muhabbet Kuşu Sevgisi Çocukluktan Beri Vardı , Evde de Çoğu Zaman Zarfı İçinde Olmuştu.
Ama Hiç Bir Beslediğimiz Muhabbet Kuşu Konuşmamıştı.
Taa ki Geçen Sene'nin Yazına Kadar.
Çok Uzun Uzun Anlatıyorum Ama Sıkılmamışsınızdır İnşaallah.
Alt Kattaki Abimler Muhabbet Kuşunu Almışlar Yavruyken Ellerinde Gezdiriyorlardı , Sonra Bakmaktan Sıkıldılar ve Ben O Haldeyken Bunlardan Kuşu Aldım.
Kelimeler Öğretmeye Başladım ve Zamanla Emek Verdikçe Emeğimin Karşılığını Aldım.
Neyse Bir Sene Oldu ve Bu Yazın Sonunda 2 Ay Önce Bir Kuş Yakaladım Mahallede Muhabbet Kuşu Ve Benim Kuşun Aynı Renginde Aynı Soyundan.Benim Kuşum Kaçmış Duygusuyla Bende Yakaladım Diye Sevinerekten Eve Geldim ki Benim Kuş Kafaeste Zaten Kanatlarıda Zayıf Fazla Uçamıyor.Neyse O da Erkekti ve Kuşçuya Verdim Kızgın Bir Dişi Aldım Ama , Yuvaya Yuvalıkta Takmama Rağmen Nerdeyse 2,5 Ay Oldu ve Tık Yok :)
Sonra Araştırdım Sordum , Soruşturdum ki Konuşan Kuşlar Yavrulamazlar , Oyundan Başka Bişey Bilmezler Kanısına Vardım.

Şimdi Olaya Gelince Burdan Sonrası Bu Konu Altında Doğrumudur anlatmam Bilinmez
(Yanlış Yere Yazıyorsam Affola)
Üretim Yapmaya Karar Verdim , Yanlız Erkekten Vazgeçemiyorum Vermeye Niyetim Hiç Yok.
Evdekilerde Malum Zamanı Gelince Cümleten İStemiyorlar , Ben Şimdi İkinci Kafesi Pat Diye Kurarsam Hepten Patlak Verir Konu O Yüzden Nasıl Başlasam Naapsam Bilemiyorum.
Ben Kuşu Konuşturmaktan Zevkimi Aldım ve Artık Ufak Ufak Yavrulara Bakmak O Zevkide Tatmak Ufakta Olsa Öğrenciyiz Sonuçta Para Kazanmak İstiyorum , Ama Benim Direkt Amacım Para Değil , Sonuçta ZEVK Bu İşler.
Dişi Çok Kızgın , Acaba Çift Kuş mu Alsam , Bu Site Sayesinde Üretici Abilerimizden ?
Yoksa Dişiye Yine Onun Ayarında Bi Erkek Alıp Benim Konuşan Erkeğe Yol mu Versek , Düşünceleriniz Çok Önemlidir Benim İçin .
Şimdiden Konuyu Uzattığımdan  Dolayı Özür Diller , Fikirlerinizi Önemle Beklerim Teşekkürler.

(Mavi Rengindeki Koyu Mavi Muhabbetlere Bayılıyorum , Onlardan Varsa Sataak Arkadaşlar Lütfen Bi Yardımcı Olun)

Serkan_Yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Yılmaz
Cihan Abi İlgilendiğin İçin Çok Sağolasın , Yalnız Kontör Yok Şuan , Telefon Bulayım Direkt Arıyacağım.
Abi Dükkan Olsa Bugün Gelirim ÜretimHanene Ama Ev Olunca Ne Bileyim Çekiniyorum Be Abi :)

Emrah ÖZTÜRK1

Üyemiz
Web sitesi
www.teztasarim.com
Adı
Emrah
Soyadı
ÖZTÜRK
Kardesım oncellıkle hosgeldın sana sole dıyım aynı dert bende var bende kendı evde tek olarak besledıım konusturdugum omzuma gelen cayımdan ıcen ekmegımı ısıran basıma pıslıgını yapan bır kus dedım tek kalmasın bız nasıl evlenceksek bunlarda evlesnın gtıım salmaya atım uretımcı abı dedıkı konusan kusun yavrusu alınmaz degıl ama cok zor oluyor dedı bana zor dıyınce daha cok gaza geldım dedım alıcam 3 ay evde bekledım hıc bır sey yok dısıden supelndım erkek uzerıne gıdıyor dısı kacıyor nese  sonra ıs yerıne goturdum ordada 1 cıft vardı 2 ay gectı yumurtladı 4 tane ılk yumurtası hepsını dısarı attı yuvadan 4 yumurtanın3 bos bırı dolu kıs oldu soguk dedım eve getırdım :D 1 hafta sonra yıne basladı  2 tane yaptı sora bı baktım yumurta yok yumurtaları yemıs arkasından 7 tane yaptı  7 1 cıktı cıkalı 4 gun oldu 6 sı hala duruyor ole bos dolu bakdım anlamadım bakalım yanı anlatmak ıstedım 9 yumurta yapsa bos cok oluyor dolleme sıkıntısı oluyor ama kesın yavru alırsın