T TuNa Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 39 Konum KONYA Adı HALİT Soyadı TUNA 1 Ara 2012 #1 İYİ GÜNLER KONUYU AÇTIM 1 HAFTADIR KONYADA TÜM PETSOPLARI GEZDİM FAKAT TEPELİ MUHABBETE RASLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
İYİ GÜNLER KONUYU AÇTIM 1 HAFTADIR KONYADA TÜM PETSOPLARI GEZDİM FAKAT TEPELİ MUHABBETE RASLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
T TuNa Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 39 Konum KONYA Adı HALİT Soyadı TUNA 1 Ara 2012 #2 YARDIMCI OLUR İSENİZ SEVİNİRİM.
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 1 Ara 2012 #3 Benim gibi Konyadan arkadaşlar var da, tepeli muhabbet deyince yardımcı olmak zorlaşıyor. Jumbo arasaydın hemen yardımcı olurduk. Bu nedenle sen konya dışınada bakmalısın. Örneğin site üyelerinden tepeli muhabbet üreticisi Bayram Akyıldız var ona danış. Profil linki şu; http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php?action=profile;u=779
Benim gibi Konyadan arkadaşlar var da, tepeli muhabbet deyince yardımcı olmak zorlaşıyor. Jumbo arasaydın hemen yardımcı olurduk. Bu nedenle sen konya dışınada bakmalısın. Örneğin site üyelerinden tepeli muhabbet üreticisi Bayram Akyıldız var ona danış. Profil linki şu; http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php?action=profile;u=779
A alisener Uzman Üyemiz Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 958 Konum konya Adı ali Soyadı sener 1 Ara 2012 #4 bulacaksın halit sana inancım tam ;D
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 1 Ara 2012 #5 inşallah bulursunuz aradığınız tepeliyi Bayram abiyi ben de öneririm gerçekten çok güzel kuşları var sana iyi kuşlar verecektir
inşallah bulursunuz aradığınız tepeliyi Bayram abiyi ben de öneririm gerçekten çok güzel kuşları var sana iyi kuşlar verecektir
T TuNa Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 39 Konum KONYA Adı HALİT Soyadı TUNA 5 Ara 2012 #6 bayram abi tşk edrim fiyatı ne olur
T TuNa Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 39 Konum KONYA Adı HALİT Soyadı TUNA 5 Ara 2012 #7 bulcam inş ali abi
A alisener Uzman Üyemiz Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 958 Konum konya Adı ali Soyadı sener 5 Ara 2012 #8 Halit TUNA' Alıntı: bulcam inş ali abi Genişletmek için tıkla ... ben buldum ama şehir dışında ankarada
Halit TUNA' Alıntı: bulcam inş ali abi Genişletmek için tıkla ... ben buldum ama şehir dışında ankarada
T TuNa Üyemiz Katılım 2 Haz 2012 Mesajlar 39 Konum KONYA Adı HALİT Soyadı TUNA 5 Ara 2012 #9 ne kadar diyor abi