BENİ ÜRETİME BAŞLATAN KAFESLERİM 48 MEKAN 06 VATAN

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Güzel kafesler ama muhabbetler kafeslerin tellerini nasıl kemirmemişler hayret benimkiler tam bir yamyam kontroplağı kemirip dışarı çıkmışlar :D

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Kemal bey bu kafeslerde muhabbet kuşu üretimi yapmışsanız eli öpülecek bir insansınız(yaşınız her ne olursa olsun)öncelikle bu kafeslerin saka kafesi olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Hadi muhabbet koydunuz diyelim allah aşkına yuvayı nereye astınız(yuva zaten kafesten neredeyse büyük),yada sizden bu sitenin bir üyesi olarak ricam konu açarken lütfen biraz daha açıklayıcı olunuz.(muhabbetmi,sakamı,kanaryamı ürettiniz onunla ilgili olarak)

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
uyan group' Alıntı:
Kemal bey bu kafeslerde muhabbet kuşu üretimi yapmışsanız eli öpülecek bir insansınız(yaşınız her ne olursa olsun)öncelikle bu kafeslerin saka kafesi olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Hadi muhabbet koydunuz diyelim allah aşkına yuvayı nereye astınız(yuva zaten kafesten neredeyse büyük),yada sizden bu sitenin bir üyesi olarak ricam konu açarken lütfen biraz daha açıklayıcı olunuz.(muhabbetmi,sakamı,kanaryamı ürettiniz onunla ilgili olarak)
+1  :D

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
yorumlarınız baştacı herkesi gönülden kutlar uyarılarınızı dikkate alacağım bu kafeslerin saka kafesi olduğunu ve geçen yıl amatörce yapıp 15 dakikada toptan 75 adet sattığımı ve muhabbetlerimede boxlar yaptığımı ve türkiye veya dünyadatek cekmecelere mıknatıs ve crt tabir ettiğimiz kilit kullanımı ukalalık olmazsa ben uyguladım bu kafesleri yaperken muhabbete karar verdiğimden başlık öyle dekkeldi slm