benim hiperaktif dişim ve ağır abimiz:)

caferkus

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğan
5 aydır benle beraber olan dişi kuşuma 3 hafta önce bir erkek aldım.kendimden daha iyi bakıyorum onlara:)bir sorunum var dişi kuşum çok istekli süreklierkeğe kur yapıyor surekli onunlailgileniyor ama bizim ağır abimiz sadece ilk geldiğinde kuryaptı sonra dişimin ilgisinden kaçmaya yer arıyor :D yuvalığa falan girip çıktıklarını çok gördüm ama çiftleşme görmedim:) ben de inşallah küçük mubişler severim biraz da baharı bekliyorum:)işte nacizane kuşlarım:)

http://b1303.hizliresim.com/17/4/krmdy.jpg[img]
[img]http://b1303.hizliresim.com/17/4/krmjb.jpg

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Anladığım kadarıyla dişi epey bi kızışmış. e 5 aydır tek başınaymış yanına erkek gelince de o kadar ilgili olması normal karşılamak gerek :) erkek adaptasyon sürecindedir ;) keşke bir hafta ayrı kafeslerde tutsaydınız. ama olsun mühim değil :) umarım kısa sürede dede olursunuz :)

caferkus

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğan
inşallah yavrularını da severiz :) evet sanırım baya kızışmış  :) zaten önceden beri çok hareketliydi erkek de böyle birddişi görünce garibine gitti  :) ayrı kafeslere koymam gerekir mi peki?çok fazla rahatsız etmiyorum zaten biraz birbirlerini özlesinler mi diyosunuz?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Böyle kalsınlar zaten kuşlar kızışmış iyice alıştıklarında çiftleşirler. Baksanıza yuvalığa sokuyorsa dişi onu benimsemiş demektir. Erkek eve alışsın sonuçları görürsünüz :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Erkek genç bir kuş biraz kızışması lazım.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Erkeği dişinin kafesine koyunca genelde bu tür sıkıntılar yaşanıyor ama zamanla erkek alışacak ve bu sorun büyük ihtimalle ortadan kalacaktır . Siz kuşların bakımını yapın ve süre verin .

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bu arada dişinin tırnakları çok uzamış kesmeniz gerekebilir :)