benim kuşum [yardım lütfen]

handsome

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
turan
arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve bir iki tane sorum olucak sizlere önce size kuşumu gösteriyim​

bu benim kuşum sizce nasıl durumu sağlıklı mı ? birde eş almak istiyorum ama alıştırmakta istiyorum alışık yanıma geliyo elime geliyo ben biraz daha alıştırmak istiyorum ama dediler ki eğer çok alışırsa eş tutmaz sizce ne yapmalıyım ? birde eş aldığımda bir birlerine nasıl alıştıra bilirim çabuk yavru almak için.

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
o kadar güzel bir kuş ki bakamadık bile :D
hani nerede fotograflar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah çok güzel kullanıcı adınızı düzeltirseniz kendi adınızı doğru bir şekilde yazarsanız forum kurallarına uymuş olursunuz

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Maşallah çok güzel kullanıcı adınızı düzeltirseniz kendi adınızı doğru bir şekilde yazarsanız forum kurallarına uymuş olursunuz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Serdar TURAN' Alıntı:
iyi bi dişi almak istiyorum bunun bi kriteri var mı ?
erkeği beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese atın (petshopun içinde bir sürü kuş olan kafesleri varya ) o kafeste kuşunuzun öpüşüp kaşıdığı dişiyi alın severler birbirlerini  bye_happy

handsome

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
turan
teşekkür ederim peki kızışınca mı götüriyim yoksa fark etmez mi ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
farketmez yuvalığı büyüyünce takarsınız ama yani 4-5 aylık olduklarında

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
hyr pardon başka bir konuyla karıştırdım
Dişiyi alın 2 ay sonra yuvayı takın çüünkü biraz daha büyümesi lazım erkeğin de :)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Maşallah çok sağlıklı gözüküyor parçalı bir erkek :) Eş almayı planlıyorsanız yakın zamanda kuşunuz size daha fazla alışmadan alın derim. Sonra çiftleşmesi ve eş tutması sıkıntı olur. Yuvalık falan da henüz düşünmeyin kuş daha genç çünkü . 8-9 aylık olduğunda kuşlarınız yuvalığı o zaman takarsınız.
Ne demiş Kemal Akbulut abimiz "Ele alışık erkek rahip, dişi ise rahibedir."  8)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
bence eş felan alma derim bu kuşun çok güzel ve ilgilenmelisin. hemen yavru almak istiyorum dediğine göre sabırsız ve acelecisiniz. yavru almak sabır işi herşeyden önce. ;)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Hayırlı olsun çok güzel bir kuş İnşallah güzel bir dişi seçtirirsin zamanı gelinCe:)

handsome

Yeni Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
turan
ya arkadaşlar benim kuşum konuşuyor 7-8 tane kelimeyi söyleyebiliyor ama ben yavru almak istedim kuşumdan ve muhabbet kuşu üreten bi tanıdığım var ona sordum oda dedi ki eş tutmaz tutar sonradan bırakır pskolojisi bozulur sonra da ölür dedi ben bilmiyodum sizce böyle birşey var mı benim kafam çok karıştı yardım ederseniz sevinirim.