Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 8 Nis 2013 #21 Maşallah . Hayırlı üretimler güzel kuşlar tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah
M Mertcan Yılmaz Uzman Üyemiz Katılım 4 Şub 2013 Mesajlar 389 Konum İzmir Adı Mertcan Soyadı Yılmaz 8 Nis 2013 #22 yeminin icinde asiri nijer var bence o dusur zaten dis kusun iyi kizismis 3 gunde alkisdbir mama ver yeter yumurta yakin
yeminin icinde asiri nijer var bence o dusur zaten dis kusun iyi kizismis 3 gunde alkisdbir mama ver yeter yumurta yakin
B bodyciler38 Üyemiz Katılım 28 Ara 2012 Mesajlar 53 Konum kayseri Adı mustafa Soyadı demirçelik 9 Nis 2013 #23 evet ya daha acemiyken nijeri aldım yeme aşırı katmışım 3 bardak yem 1 bardak nijer kattım bidahakine dikkat edicem teşşekkür ederim öneriniz için
evet ya daha acemiyken nijeri aldım yeme aşırı katmışım 3 bardak yem 1 bardak nijer kattım bidahakine dikkat edicem teşşekkür ederim öneriniz için
K Koray ÖZDEMÜR. Takipçi Üyemiz Katılım 7 Eyl 2012 Mesajlar 199 Konum İstanbul Adı Koray Soyadı Özdemir 9 Nis 2013 #24 nijeri çok verdiğin beli ilk resimlere göre yağlanmış kuşlar.tüye de girmiş galiba. tünekler de kalın gibi. yuvalıkta talaş olsa daha iyi olurdu yavrular olunca dışkılarını kurutması ve sıcak tutması açısından.
nijeri çok verdiğin beli ilk resimlere göre yağlanmış kuşlar.tüye de girmiş galiba. tünekler de kalın gibi. yuvalıkta talaş olsa daha iyi olurdu yavrular olunca dışkılarını kurutması ve sıcak tutması açısından.
B bodyciler38 Üyemiz Katılım 28 Ara 2012 Mesajlar 53 Konum kayseri Adı mustafa Soyadı demirçelik 10 Nis 2013 #25 yağlanma değilde kuşlar tüye girdi girdi ya tünekler çok kalınıda var normalide inceside 3 tane tünek var hangisinde isterse orada kalıyolar
yağlanma değilde kuşlar tüye girdi girdi ya tünekler çok kalınıda var normalide inceside 3 tane tünek var hangisinde isterse orada kalıyolar