*****BENİM YAPTIĞIM YEM AYIKLAMA MAKİNAM***

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Ümit KOÇ' Alıntı:
Tebrikler güzel olmuş.fan konusunda bende bilgisayar fanina benzetmistim bilgisayar fani yetersiz kalır demissiniz siz kaclik bi fan kullandınız ve fanı nerden temin ettiniz güç olarak kaç wattlik olmalı
Arkadaşlar, fanın ölçüleri 12x12 metal fan. 220 voltluk metal fan. Ben bir elektrikçi arkadaştan aldım. Bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
8cm lik fanı 12v'lik universal adaptore bağlasak küçük mü gelir diyorsun abi yani!
Yeterli olmaz mı sence?
8cm ile 12cm' in arasında ne kadarlık bir üfleme gücü farkı olabilir ki?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi yem ayırma makinesi için hangi fanlardan kullandın? Bilgisayar fanı mı? Ben de teknoloji tasarım dersi için yem ayırma makinesi yapıp kağıt ve metal ayıran makina diye göstereceğim. Sonra da YEM AYIRMA MAKİNESİ olarak kullanacağım :D :D
Seni uyanık seniii:) Bende teknoloji tasarım öğretmeniyim :) Ben olsam yemezdim ama öğretmenin anlamayabilir. Numarası kaçtı öğretmeninin?? :)

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Seni uyanık seniii:) Bende teknoloji tasarım öğretmeniyim :) Ben olsam yemezdim ama öğretmenin anlamayabilir. Numarası kaçtı öğretmeninin?? :)
en akıllacası masraf ediyor bari kullanılsın. yapılan :)

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Ali AKIN' Alıntı:
Değerli fikirleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Ölçülerini önce yazayım.
Yan kapaklar                    40x35
Fan ve Üfleme çıkış yeri:    30x17
Üst ve Alt Alan              :    40x17
Orta alan bölmesi        :    30x17
Soldaki Yem Düşme 1.  :    8x17
Ortadaki Yem Düşme2.:    12x17
Alttaki Yem Düşme 3.  :    5x17
Çekmeceler                  :    8x17x14,5

Üesteki yem alanına huni konulabilir. Ama daha geniş yapılamaz. Çünkü yem tozları dışarıya Çıkar. Fana gelince bilgisayar fanı hafif kalıyor arkadaşlar. Bunlar onun bir üstü.
bu ölçülerde yaptım üst kapakların ölçülerinden eminmisiniz beni yaptığıma tam denk gelmedi biraz fazlalık kaldı.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Üste huni şeklinde bir uygulama yaparsan daha temiz iş olur.. güzel olmuş ama.. ;)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
emeğinize sağlık. sanki yemleri dökerken tepeye huni benzeri birşey koyarsanız daha temiz olabilir
insanların kahvede iskambil  vb boş işlerle uğraştığı bir dönemde bu kardeşimizin uğraştığı hayırlı işe bak helal olsun ben 100 tl vererek aldım arkadaşımız gayet güzel bir şekilde yapmış ellerine sağlık sadece yem dökme yerini biraz iyileştirirseniz iyi olur.. thumbsupbo

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu bilgiyi paylaştığınızda ölçüleri almıştım bizde yaptık ölçülerinizi kullanarak çok saolun. Fanı alınacak onuda takalım bende paylaşacağım inşallah.