beslemede yardım

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
dün elime gecen yaşları tahmini 1.5-2 arasında bir çiftim var bi arkadaşım kuşlarıyla ilgilenemediği için bana bıraktı böylelikle evimin 3 çifti oldular şimdi sorunum kuşlar çok bakımsız ve çok zayıflar bi müddet kendilerini toplamaları istiyorum yem ve mama haricinde bu çift için nasıl bir bakım besleme uygulamalıyım daha önce 2 kez yavru alınmış ben bir müddet dinlenmelerini istiyorum önce kendilerini toplamalılar yardımlarınız için şimdiden tşk.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
mama yemiyorlar daha önce hiç verilmemiş hayvanlara ben bugün denedim ama hiç yanaşmadılar vitamin olarak suya karıştırılan vitaminlerden vereceğim mamaya nasıl alıştıra bilirim ve ek besin ne vere bilirim mama vitamin yem harici.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
mamayı bıkmadan koyun kafese onlar merak edip yerler

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
mamayı bıkmadan koyun kafese onlar merak edip yerler
+1

içine ilk başlarda yeşillik tarzı yada havuç koyarsanız daha çabuk alışıyorlar

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım yumurtası ve havucu bol olursa kuşun kokusu ilgisini çekecek ve gelecektir.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İsa YILMAZ.' Alıntı:
arkadaşım yumurtası ve havucu bol olursa kuşun kokusu ilgisini çekecek ve gelecektir.
abi aslına bakarsan kuşların koku alma duyuları yok denecek kadar azdır. Görme ve işitme duyuları ise çok gelişmiştir. Kuşlar bir şeyi kokusundan dolayı değil meraktan dolayı yerler

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
üstadlar benim diğer çiflere verdiğim mama:
irmik
mısır unu
fındık
ceviz
nane
rondo da çekip
halanmış yumurta ve havuc la karıştırıp veriyorum diğer çiftler muhteşem bi şekilde yiyor ama bunlar mamalığa yanaşmıyor bile :'(