BESLENEMEYEN BEBEK MUHABBET KUŞUNU ANLATIMLI BESLEME VİDEOSU

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Değerli abiler, arkadaşlar ve kardeşler; bu videoyu bu akşam sadece sizler için anlatarak çektim. Umarım bir çok kişinin işine yarayacaktır. Özelliklede MEHMET KIDIR hocama gönderiyorum. Kendinin bu konuda çok çaba sarfettiğini biliyorum. Saygılarımla...

Bebek Muhabbet Kuşunu Besleme

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
Abi çok faydalı bi video çok teşekkürler.Mamanın içinde neler var nasıl yapılır söylersen başta ben birçok kişi öğrenmiş olucaz.Saygılar...

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Önder Selçuk' Alıntı:
Abi çok faydalı bi video çok teşekkürler.Mamanın içinde neler var nasıl yapılır söylersen başta ben birçok kişi öğrenmiş olucaz.Saygılar...
Videoda sölemiştim ama kısacık arada kaynamış sanırım. Eti cici bebe büsküvisi. suyala karışımı. Başka birşey yok. :)

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
ugurcan buran' Alıntı:
cok güzel bi paylaşım teşekkürler.
o besleme aparatını nerede bulabilirz acaba?
tekrar teşekkürler..
İstanbul'daysanız ben verebilirim ama başka illerde genelde hastahanelerde yada bu tarz ilaçla ilgili yerlerde bulabilirsiniz. Bunun küçüğü eczanelerde satılan TEST'lerin içinden çıkıyor. Ben sağlıkla ilgili işimden dolayı bulmam sorun olmuyor.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler  :)

Burada dikkat edilmesi geren bazı noktalar var  bu işte bilgisi olmayan arkadaşlar için faydalı olacağına  düşünüyorum

1-Anne ve baba  yavruya  bakamadıkları için  yavruların önde derilerinde kızarıklık oluşur
2-Vücüt tüyleri zayıf düştüğünden  belirgin bir  özellik olarak kafa tüyleri kabarırı ve tepelimiş gibi  görüntü alır
3- Beslenmeden dolayı zayıf düştüğü için bağırsaklarında morarma ve  dışkısı  arka  kısmına  yapışır..
4- Böyle zamanlarda  gursaktaki suyun büyük bir önemi  vardır suyu yeterli kusmayan çiftlerde yavrunun dışkını dışarıya atmakta  zorlandığını ve bazende kanlı olarak dışkı yaptığını görürüsünüz
5- Birde yavruların vucutları zayıf düştüğü için tüy çıkacak yerlerde bazı bölgelerde tüylerin çıkmadığını ve  çıkan tüylerin düzgünlüğünü ve  parlaklığını yitirmiş bir  şekilde çıkmasına sebebiyet veririr
6- Derisi iyice  morarmaya başlamış yavrularda ilk önce ayak parmaklarının tutmadığını ve hareket edemediğini  ve bu nedenle yavruların ölmesine neden olduğunu belirtmek isterim.

Bu tamamen kendi görüşümdür.

saygılar...
Yerinde bir tespit, teşekkürler Bayram kardeş...

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler  :)

Burada dikkat edilmesi geren bazı noktalar var  bu işte bilgisi olmayan arkadaşlar için faydalı olacağına  düşünüyorum

1-Anne ve baba  yavruya  bakamadıkları için  yavruların önde derilerinde kızarıklık oluşur
2-Vücüt tüyleri zayıf düştüğünden  belirgin bir  özellik olarak kafa tüyleri kabarırı ve tepelimiş gibi  görüntü alır
3- Beslenmeden dolayı zayıf düştüğü için bağırsaklarında morarma ve  dışkısı  arka  kısmına  yapışır..
4- Böyle zamanlarda  gursaktaki suyun büyük bir önemi  vardır suyu yeterli kusmayan çiftlerde yavrunun dışkını dışarıya atmakta  zorlandığını ve bazende kanlı olarak dışkı yaptığını görürüsünüz
5- Birde yavruların vucutları zayıf düştüğü için tüy çıkacak yerlerde bazı bölgelerde tüylerin çıkmadığını ve  çıkan tüylerin düzgünlüğünü ve  parlaklığını yitirmiş bir  şekilde çıkmasına sebebiyet veririr
6- Derisi iyice  morarmaya başlamış yavrularda ilk önce ayak parmaklarının tutmadığını ve hareket edemediğini  ve bu nedenle yavruların ölmesine neden olduğunu belirtmek isterim.

Bu tamamen kendi görüşümdür.

saygılar...
Bayram hocam, gerçekten çok doğru bir tespit. Bunlarıda videonun yanında ek bilgi olarak vermeniz gerçekten çok güzel. Dedikleriniz aynen olağan durumdur... alkisd Gerçektan burada tüm bilgilerimizi paylaşıyoruz. Durum net olarak onu gösteriyor...

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
Akın AKIN' Alıntı:
İstanbul'daysanız ben verebilirim ama başka illerde genelde hastahanelerde yada bu tarz ilaçla ilgili yerlerde bulabilirsiniz. Bunun küçüğü eczanelerde satılan TEST'lerin içinden çıkıyor. Ben sağlıkla ilgili işimden dolayı bulmam sorun olmuyor.
aslında istanbula gelmeyi düşünüyorum en kısa zamanda teşekkür ederim bilgiler için.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
bence o damlalıgı ucunu gırtlagına kadar sokup tahrıs etmeye gerek kalmaz eger mamanın sıcaklıgı 35 -37 dereceler arası olursa kus otomatıkman yutma ıstegı duyacaktır ılık olması yeterlı işkence çektirilmedende bu olay gerçekleştirilebilir.