Beslenme takvimi

padysah

Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ALKURT
Arkadaşlar merhaba. Kuşlarım için hazırladığım 1,5 aylık beslenme takvimi. Yaz boyunca buna devam edip kışın farklılaştıracağım. Yorumlarınızı almak isterim.

1-Mama bir gün havuçlu diğer gün yumurtalı
2-Yeşillik=Meyve+yeşillik
3-Aspur+karışık yem her gün sabit
4-Su her gün temiz ve taze

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
bugdayı nasıl veryosun normal kara bugdaymı yoksa soyulmus beyaz bugdaymı

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Buğday ı hafta da 1 e düşürmeniz de fayda var.Tahıllar yağlanmayı hızlandırır.Aynı zaman da yeşilliği de 2 hafta da 1 vermenizi tavsiye ederim.İshalden de kaçınmış olurlar hemde yeşillikten alıcakları besini de almış olurlar veya mamaları 2 ayrı sınıflandırıp verebilirsiniz.1 normal mama 2 yeşillik içeren mama SAYGILAR

padysah

Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ALKURT
Utku JOY' Alıntı:
bugdayı nasıl veryosun normal kara bugdaymı yoksa soyulmus beyaz bugdaymı
Utku bey vermiş olduğum buğday şunlar :
Bunları çimlendirip veriyorum.

Çağrı SİPAHİ' Alıntı:
Buğday ı hafta da 1 e düşürmeniz de fayda var.Tahıllar yağlanmayı hızlandırır.Aynı zaman da yeşilliği de 2 hafta da 1 vermenizi tavsiye ederim.İshalden de kaçınmış olurlar hemde yeşillikten alıcakları besini de almış olurlar veya mamaları 2 ayrı sınıflandırıp verebilirsiniz.1 normal mama 2 yeşillik içeren mama SAYGILAR
Çağrı bey teşekkür ederim.Buğday iki gün ama az miktarlarda. Çünkü bir günde bitirmiyor benim kuşlar.Çok az tüketiyorlar.Yeşillik veriyorum ama şu an uzaktan bakıyorlar aslında hiç yemiyorlar.Mamaya katma fikrinizi değerlendirebilirim.