Beyaz Dişki

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar Jumbo Çiftimi 30 GUN FİLAN Oldu Alali Ve Erkek Kuşun Dişkisi Beyaz Bide Tunekte Sureklı Kuyruk Sallıyor Fazlada Ucamiyor Tunge Zor Çikiyor Sizce Yaglamami Var Bide İshali Nasil Gecirebilirim Şimdiden Teşekkürler

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Yardim edicek Kimse yokmu ya Nasil Bi Site Burasi

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Kuş Şimdide Kapasi İçeri Dogru Duruyor Biri Yardim Etsin ya

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
bu aralar maalesef foruma üstatlar pek girmiyor, naçizane bilgimle yardımcı olmaya çalışayım, öncelikle kuşun ve kuşun dışkısının fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur, hatta kuşun nefes alışının bir videosunu ekleyin, öncelikli çözmeniz gerekn şey ishal, ishal için öncelikle avidare kullanabilirsiniz, eğer kuşun ishali aşağıdaki resimdeki gibi beyaz ise kuşta koksidiyoz olabilir, bu tip ishal için coccimix, coxidin gibi ilaçlar kullanmanız gerekir, gelelim soğuk algınlığı veya astıma benzeyen hastalığa, bu basit bir soğuk algınlığı ise aviastım kullanın, eğer ilerlemişse baytril %2,5 almanız gerekir, tabi ishal soğuk algınlığının bir sonucu olarak da açığa çıkmış olabilir, yağlanma için bol bol uçurun...İshale ait resim:

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
kuşta çok sıkıntı yok, astım da değil, biraz yağlandığı için olabilir, ishalini düzeltmek için avidare verin ve yem olarak da belli bir süre aspur (sade kanarya yemi) verin, mamayı ishal geçinceye kadar kesin...Eğer ishali ve soluk alış verişi değişmezse bayrtil %2,5 luk kullanabilirsiniz...

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Ahmet Bey Çok Teşşekür Ederim anlayişinizdan Dolayi Bide Salmaya AtmayA Düşünüyorum Eşiyle Berebermi Atim Yoksa Tekmi