Beyaz JAWA ispinozu takım ve yavruları (Yahya SAYIN)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mutasyon beyaz Jawa takımım ve yavruları.Beyaz jawa yavruların sırtları videoda gördüğünüz gibi koyuluk vardır, bu tüm beyaz jawa yavrularda böyle olurmuş, kuşlar yetişkinliğe ulaştığında bu koyu renkler tamamen gider ve süt beyaz olur...  :)

Jawa ispinozu çiftim ve yavruları

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Maşallah. Gerçekten insanın Behsat abiyle senin yaptığın paylaşımları görünce ispinoz besleyesi geliyor abi :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Maşallah. Gerçekten insanın Behsat abiyle senin yaptığın paylaşımları görünce ispinoz besleyesi geliyor abi :)
aslında ispinozların degeri pek bilinmiyor.. evde muhabbetlerden yavru alamayanlar icin ispinoz cesitlerinden daha kolay yavru alabilirler.. ama bilmedikleri icin.. zamanla ispinozları bütün kus severlere tanıtacagız ins

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Maşallah çok güzeller. Beyaz jawalar benimde beğendiğim türler

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Tüy değişince benbeyaz olacaklar bilgisi çok güzel bir bilgi oldu. Sağolun.

okanoguz06

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Oğuz
Bende ispinoz beslemek istıyorum ama fiyatları cok pahali en cok kiraz ve cilek ispinozunu begendim . Fiyatlari ne kadar behzat abi ?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Okan OĞUZ' Alıntı:
Bende ispinoz beslemek istıyorum ama fiyatları cok pahali en cok kiraz ve cilek ispinozunu begendim . Fiyatlari ne kadar behzat abi ?
ispinozlar cinsine gore değişir istediklerinizden bende yok malesef,artı onlardan yavru almakta cok zor

okanoguz06

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Oğuz
Peki zebra ispinozu 1 çift alsam . Param sıkıntılı ögrenciyim behzat abi ne kadar olur ? :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Okan OĞUZ' Alıntı:
Peki zebra ispinozu 1 çift alsam . Param sıkıntılı ögrenciyim behzat abi ne kadar olur ? :D
Zebra ispinozu da olur ama bengal ispinozunu da tavsiye ederim. Bende Behsat Beyden gelen bengallerimle bengal ispinozuyla tanıştım memnunumda. 40-50 liraya bir çift edinebilirsiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hemen hemen aynıdır. Çok ucuza olanı bulsanız da almanızı tavsiye etmem. Ankaradaysanız bengal ispinozu isterseniz yardım etmeye çalışırım.