beyaz kuşum malesef bugün öldü (satılmış erben )

RIZA ÖZDEMÜR

Üyemiz
Adı
RIZA
Soyadı
ÖZDEMİR
ÜZÜCÜ BİR DURUM.. İİNSAN NE  UMUTLARLA ALIYOR ONCA HAYAL KURUYOR SONRA BÖYLE ELİM BİR OLAY...  DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BENDE NAZARA BAĞLIYORUM.. KUŞLARIMIN FOTOSUNU KOYDUM VE  HAFTA İÇİNDE 11 YAVRUM ÖLDÜ :( KUŞ  FOTOĞRAFI  PAYLAŞIMI HER NE KADAR GÜZEL OLSA DA İNSANIN DOĞASI GEREĞİ KENDİNDE OLMAYANI İMRENME ÖZELLİĞİ OLUYOR.. DİĞER KUŞLARININ ÖMRÜ UZUN OLSUN...

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
yorumyapan bütün arkadaşlara çok teşekkürler. yorumların çoğunda nazara değinilmiş malesef bende öyle düşünüyorum çünki kuşta hiçbir rahatsızlık yoktu taki fotoğrafları paylaşana kadar paylaştıktan sonra kuş rahatsızlandı resimlerini hemen internetten geri çektim ama malesef kısmet değilmiş yapacak bişey yok bu işi yapıyosak bunlara alışmamız gerekir...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
abi hala üzüntüdeyim yaa  o ayarda  kuş  şuanada  kadar  refik TÜRK  ve  erkan YETİM abilerimizden başka  kimsenin kümesinde görmedim  yazık  yaaaaa.................

corvette

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şeker
ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN...KESİN NAZAR DIR MAŞALLAH DAHA ÖNCE BÖYLE BİR KUŞ GÖRMEMİŞTİM NE DİYELİM ALLAH (C.C.) BİRDAHA YAŞATMAMASI DİLEĞİYLE .....

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Mehmet ŞEKER' Alıntı:
ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN...KESİN NAZAR DIR MAŞALLAH DAHA ÖNCE BÖYLE BİR KUŞ GÖRMEMİŞTİM NE DİYELİM ALLAH (C.C.) BİRDAHA YAŞATMAMASI DİLEĞİYLE .....
KARDEŞ ADAMA HATIRLATMASANA  ZAVALLLI KUŞUN KEMİKLERİ BİLE KALMAMIŞTIR  ;D

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR

KARDEŞ ADAMA HATIRLATMASANA  ZAVALLLI KUŞUN KEMİKLERİ BİLE KALMAMIŞTIR 

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
çokta tatlıymış Allah bi daha yaşatmasın..

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Her canlı bir sebeple bir şekilde bir yerde mutlaka ölecektir canlının olduğu yerde ölümde olur  ve çok can sıkıcıdır özellikle bir beklenti varsa o canlıdan ama malesef yapılabilecek çok şey yok veren alıyor Allah topluca katliam gibi ölümlerle karşılaştırmasın bizleri inş.
kalanlara uzun ömür versin..