beyaz renkte ishal

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
öncelikle merhaba. Bugün 2 yavru aldım damızlık olarak hazırlamak için. Fakat yavrunun birinde beyaz renkte ishal var. Bu normal bir ishal mi yoksa bir hastalık belirtisi mi? Birde erkeğin ayağının biri top gibi olmuş o ayağının üstüne rahat basamıyor bende dışkı birikiminden olmuştur diye düşündüm ve ılık suyla ovaladım. Parmaklarını elimle çekince açılıyor fakat bıraktığım anda geri top haline geliyor sebebi ne olabilir? Fotoğrafını 1 saat içinde yükleyeceğim.Saygılar

geruzee57

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
pek fazla bilgim yok ama ustalardan duyduğum kadarıyla yeni gelen kuş 2-3 gün kadar ishal gibi olabiliyomuş dışkı yapışmıyorsa sorun olmaz diyorlar..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
KOKSİDİYOZ OLABİLİR KUŞ, ÇOK CİDDİ BİR DURUM AMA TEDAVİSİ VAR, FORUMDA ARAŞTIRABİLİRSİNİZ...

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi

Kuşumun ayağı bu durumda, bunun için yapabileceğim birşey var mı ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bu kuşun ayağı incilmiş.. Hatta daha fazlası kuş ayagını hiç kullanabiliyormu yani hep böle mi yoksa arada bunumu yapıyor eger hep böleyse ben ce geri götürün tedavisi bana kalırsa yok..  ama üstadlar daha iyi bilir abi daha önce böle bişi görmedim çarpık bacak diyeceğim sadece sağ ayagı öle oldugu için diyemiyorum ..

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
aldıktan sonra eve gelince farkettim bu durumu ayak hep öyle duruyor arada o ayağını içeri çekiyor tüylerin altına, eğer böyle doğuştan gelen bi hastalık yoksa kırık olmasından şüphelendim