beyin fırtınası için destek

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
abilerim şimdi evimdeki bi çift muhabbet ve bi çift german için soruyorum bu soruları

abıcım ben evımdekı kafesı nasıl sıcak tutabılırım ?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Evin hangi odasında tutuyorsun kuşları Batuhan? Kuşların olduğu odada petek, yada herhangi bir ısıtma cihazı varmı?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
değişik  ortamlarda  değişik metod  uygulanır siz gerekli  ortam  bilgilerini  veriniz    ısı  ve  odadaki petek  soba  konumlarını  hangi aralıklarla  bu ısıtıcılar  yanar kaç saat  yanar  gibi  gibi...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Evin hangi odasında tutuyorsun kuşları Batuhan? Kuşların olduğu odada petek, yada herhangi bir ısıtma cihazı varmı?
abicim evde petek var normalde kış gunlerı ben ustumu gıyınmeden gezerım fakat  bu kıs tam yakmıyorlar sanırımonun ıcın soruyorum

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Batuhan evin ısısı 18 derecenin altına düşmüyorsa problem olmaz.Slm

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
abilerim şimdi evimdeki bi çift muhabbet ve bi çift german için soruyorum bu soruları

abıcım ben evımdekı kafesı nasıl sıcak tutabılırım ?
Bir  çok üretici arkadaşımız balkonlarında veya  dükkanlarda üretim yapıyor,  benim de  üretimhanem  bodrum katta  geçenlerde kar yağdığında  ufo yu yaktım  üretimhanenin ısısı 12  dereceydi hiç bi problem  yaşamadım  ev ortamı da  çok soğuk olacağını tahmin etmiyorum  sıkıntı olmayacaktır  kuşlarınızda.