U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 13 Ağu 2012 #1 slm arkadaşlar kusumun ayagı kırıkta bızım burda benle birlıkte bıtane daha uretıcı var sordum kusum ayagı kırık napıyım dıye vazelin sür dedi hanı elım catlıyoda suruyoz ya sızce surmelıyımıyım
slm arkadaşlar kusumun ayagı kırıkta bızım burda benle birlıkte bıtane daha uretıcı var sordum kusum ayagı kırık napıyım dıye vazelin sür dedi hanı elım catlıyoda suruyoz ya sızce surmelıyımıyım
V VusLat.* Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 1,023 Konum İstanbul ~ Gümüşhane. Web sitesi www.facebook.com Adı Cihat Soyadı Yiva 13 Ağu 2012 #2 Valla kırık bir ayağı vazenilin iyileştireceğini düşünmüyorum. Burda platin bacak yapmıs ustalarımız da var bence bi' danış derim. Ayrıca kendi imkanlarınla değil eğer geç değilse veterinere gitmeni öneririm.
Valla kırık bir ayağı vazenilin iyileştireceğini düşünmüyorum. Burda platin bacak yapmıs ustalarımız da var bence bi' danış derim. Ayrıca kendi imkanlarınla değil eğer geç değilse veterinere gitmeni öneririm.
U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 13 Ağu 2012 #3 carsambaa gunu goturcem vetenıere bi soruyum dedım sadece