bi bakarmısınız

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim
dişi kuşum kızıştı ve yuvaya giriyo erkek kuşumda giriyo arkadsından. dişi kuşum yuvalığın içinde erkeğin altına girmeye çalışyo ama erkek kaçıyo ama dişi kuşu kaşıyo öpüyo, kusma veya kur yok. sizce eş olmuşlarmıdır ?? icon_think icon_think

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
bendede bunu benzer durum wardı snra yumurtladılar sen yokken çıftlesıyorlardır 1 2 haftaya yumurtan olabılır .dişi kuş zamanı çogunu yuvada geçırıyorsa  yumurtlamaya hzrlık yapıo demekktır

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
kesin görürdüm çiftleştiklerini  zaten öyle bişey olsaydı erkek dişiye kusmazmıydı??

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Dedıklerı gıbı sen yokken cıftlesıyorlardır. Eger cıftlesme olmadıysa bıle yakında olur.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlar hazır eş olmuşlar ama zamana ihtiyaçları var

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkadaslar benim ciftimde bir birini kasiyolar erkek hep kusuyo disi yuvaya girince erkek kapida duruyo ama ciftlestini gormedim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
siz  gereken bakımı yapın tv izler gibi bakınmayınız yani rahatsız etmeyiniz  her şey  yolunda  olumsuzluk  yok  onun dısında ve  yuvalık ölçülerini geniş tut.. yere  yakınsa  kafes yükseğe  koyunuz  gerisi  zaten zamanla olur belki 2 hafta belki 1 ay

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
yok izlemiyorum zaten ama erkek kusmuyo o yüzden şüphelendim saolun yorumlarınız için

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Erkek sürekli kaçıyorsa, çiftleşmemesinin sizin orda oluşunuzla ilgisi yoksa henüz erişkinliğe ulaşmamış olabilir.
Aksi durumsa yalnız bırakmanız ve sabırlı olmanız en iyisi.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
arkadaslar benim ciftimde bir birini kasiyolar erkek hep kusuyo disi yuvaya girince erkek kapida duruyo ama ciftlestini gormedim
Arkadaslar,kuslarin ciftlesmesi bes on saniyelik bisey , görmeyebilirsiniz. kuslari fazla rahatsiz etmeden sabirla beklemekten baska bisey yapamazsin zaten.
Insallah bol bol yavrulari olur.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Erol BASKAL' Alıntı:
Arkadaslar,kuslarin ciftlesmesi bes on saniyelik bisey , görmeyebilirsiniz. kuslari fazla rahatsiz etmeden sabirla beklemekten baska bisey yapamazsin zaten.
Insallah bol bol yavrulari olur.
olumlu yorumunuz içi sağlun :)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Müslüm GÖYCE' Alıntı:
Erkek sürekli kaçıyorsa, çiftleşmemesinin sizin orda oluşunuzla ilgisi yoksa henüz erişkinliğe ulaşmamış olabilir.
Aksi durumsa yalnız bırakmanız ve sabırlı olmanız en iyisi.