bi bakarmısınız

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ustalar bitler hakkında cok şikayetlerım vardi bılıyorsunuz cok kez konu actım... Şimdi bitlere karşı evi ilaçlattım kafesleri degiştirdim , hepsini detarjanlı su ile yıkadım ( kafes,yemlık,suluk,mamalık ) temizledim ve ilaç olarak cogu üretici abi "vilmectin" adlı ilacı onerdıler bugun veteriner e gittim böyle böyle ilacı almak ıstıyorum dıyıp derdımı anlattım abi bana bu ılacın kuvvetlı oldugunu dozunu kacırırsam kuşları oldurebılecegımı söyledi bende baska onerebilecegi bi ilac olup olmadıgını sordum bana bu ilacı onerdı kuşun ensesine damlatıyorum bugun kullandım bu ilaç hakkında bilginiz varmı işe yararmı ?

İlaç'ın ismi Avimec ...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
İyi de herkes her platformda zaten yazmış ne kadar damlatılacağını. Forumları incelediyseniz bir çok kişinin vilmectini kullandığını görürsünüz. 1 damla-bu kadar! 1 damla damlatıp kuşunun öldüğünü söyleyen bir kişi görmedim daha. Sonuçta Avimec'in içeriğinde de ivermectin var yararsız olduğunu söylemiyorum ama ciddi bit vakalarında bütün ustalar vilmectin kullanır. En azından benim bildiklerim.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Batuhan ben 2 senedir  kullanıyorum.Avimec in en önemli avantajı vilmectin e göre daha az konsantre ve risksiz olması.Damızlık kuşlarına enseye  1 er damla ,15 gün sonra tekrar 1 er damla
ondan sonra rahatlıkla 2 ayda bir kere 1 er damla kullan.Yuvadan atlamış 45 günlük kanarya yavrularına damlatacağın 1 er damla onları yaklaşık 2 ay rahat koruyor.Ayrıca kanaryalara eşleşirken dahi uygulayabilirsin kesinlikle döl kaybına sebep olmuyor...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Murat ALP.' Alıntı:
Batuhan ben 2 senedir  kullanıyorum.Avimec in en önemli avantajı vilmectin e göre daha az konsantre ve risksiz olması.Damızlık kuşlarına enseye  1 er damla ,15 gün sonra tekrar 1 er damla
ondan sonra rahatlıkla 2 ayda bir kere 1 er damla kullan.Yuvadan atlamış 45 günlük kanarya yavrularına damlatacağın 1 er damla onları yaklaşık 2 ay rahat koruyor.Ayrıca kanaryalara eşleşirken dahi uygulayabilirsin kesinlikle döl kaybına sebep olmuyor...
teşekkürler bende sımdı ilk defa sıktım evıde ılaclattım zaten inşallah bitcek bu bitler :D

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Kemal SOYLU' Alıntı:
İyi de herkes her platformda zaten yazmış ne kadar damlatılacağını. Forumları incelediyseniz bir çok kişinin vilmectini kullandığını görürsünüz. 1 damla-bu kadar! 1 damla damlatıp kuşunun öldüğünü söyleyen bir kişi görmedim daha. Sonuçta Avimec'in içeriğinde de ivermectin var yararsız olduğunu söylemiyorum ama ciddi bit vakalarında bütün ustalar vilmectin kullanır. En azından benim bildiklerim.

ben kanaryayada kullanacagım için veteriner ne tur beslıyosun dedi kuslarımın fotolarını gosterdım guzel kusların var yarın gelıp kuslarım oldu deme rıske atma bu kusları dedi al bunu kullan dıye avimec i verdi

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
batuhan kardeşim bende eskişehirliyim.ben iveral diye bir ilaç aldım ve enselerine damlatarak kullanıyorum hiç bir zararını görmedim inşallah sende sorununu aşarsın.sağlıklı üretimler herkeze

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
bu yaptığınız temizlik ve ilaçlamayla bitlerden geçici olarak kurtulursunuz ama önemli olan onların birdaha kümesinizde barınmalarına izin vermeyin bunun içinde kuşlarınızı ve kümesinizi bit olmasa bile belli aralıklarla ilaçlamayı ihmal etmeyin

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
bu yaptığınız temizlik ve ilaçlamayla bitlerden geçici olarak kurtulursunuz ama önemli olan onların birdaha kümesinizde barınmalarına izin vermeyin bunun içinde kuşlarınızı ve kümesinizi bit olmasa bile belli aralıklarla ilaçlamayı ihmal etmeyin
o bitlerin benden cekeceklerı var artık :D