Bi öneri bekliyorum

• Konbuyu başlatan fenerbahçeli
  • Başlangıç tarihi
F

fenerbahçeli

Guest
Arkadaşlar yavrularını görmek istediğim iki yeni ingiliz kırığı kuş aldım ama kedi köpek gibiler eş tutmaları için bi öneri verebilirsiniz (dişi çok huysuz erkekde sorun yok)

F

fenerbahçeli

Guest
Hallettim o işi bilal bey keşke bide cevap yazsaydınız.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
bunun bir çok sebebi olabilir.dişi kuşunuz çiftleşmeye hazır olmaya bilir,eş beyenmemiş olabilirler.size sabırlı olmanızı öneririm.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
bunun bir çok sebebi olabilir.dişi kuşunuz çiftleşmeye hazır olmaya bilir,eş beyenmemiş olabilirler.size sabırlı olmanızı öneririm.
+1

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
ERSAN YILDIZ' Alıntı:
Hallettim o işi bilal bey keşke bide cevap yazsaydınız.
Sevgili ERSAN size isminizle hitap etmek bence sayın Muhabbet Delisi yazmaktan daha hoş.
Gelelim sorunuzun cevabına;
Size bazı önerilerim olacak , kuşlarınızda yuva var ise çıkartın en az 2 hafta kadar da yuvasız bir şekilde beraber kalsınlar.Dişinizin ve erkeğinizin resimleri olsa idi çok daha yardımcı olabilecek bilgiler verebilirdik elbet ama sizin ilk yapmanız gereken yukarıda yazdığımdır.Eşlerin kendilerini hazırlamaları zaman alır ve bunun alt yapını sağlamak da sizin elinizde.Sabır gereken bir durum.

F

fenerbahçeli

Guest
Dişinin eşi daha yeni ölmüş ve yeni yavru büyütmüş bundan dolayı bi huysuzluk olabilirmi

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
genelde hırçınlık yapan dişiler kızgınlıktan dolayı hırçın olurlar benim tahminim çok yakın zamanda kuşlarınız alışıp sizi sevindirecek yavruları vericektir