Bi Sorum Olacaktı Bakarmısnız ?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
evet normal  hatta  birbirleriyle  uzun sure  6  7  12  ay gibi kaldıgında erkek kuş gibi çiftleşme hareketleri daha gösterebilirler  ve  muhabbetlerde  uzun sureli aynı  cins aynı ortamda bulundugunda bu tür davranışları  yaparlar bununla  ilgili  videolar topiclerde mevcut..

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
hocam bende 1 tane erkek vardı ve yanına dişçi aldım erkegi arkadastan aldım o zamanlar cok acemiyidim bilmiyordum.ve yanına arkadas ve ciftleşmeleri için dişi aldım bunlar birbirlerini kaşıyor öbüyor ve bende bunları yakında çiftleşir sandım ve son 20 gün kavga etmeye basladılar. bende götürdüm dişiyi degiştirecektm adam dediki bunların ikiside dişi cok şasırdım yani arkadasın kazıgına ugradım  :( ve bana erkek verdi dişiyi aldı o yüzden hani 2 tane dişçi öpüyor kaşıyordu birbirini

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
evet normal  hatta  birbirleriyle  uzun sure  6  7  12  ay gibi kaldıgında erkek kuş gibi çiftleşme hareketleri daha gösterebilirler  ve  muhabbetlerde  uzun sureli aynı  cins aynı ortamda bulundugunda bu tür davranışları  yaparlar bununla  ilgili  videolar topiclerde mevcut..

mvolkan

Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
hacıoglu
evet kaşıyor benim bundan onceki kuşum erkek diye dişiydi birbirlerine o kadar sağlam kur yapıyorlardı ki.