Bi zahmet konuyla ilgilenirmisiniz?

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
  Beyler bu gün bir pet shopa kuşlara bakmaya gitdim ve bir dişi kuş gördüm qaqasının üstündeki et rengi kahve rengindeydi ve kuş durmadan sağa sola uçuyordu sanki bir yer arıyormuş gibi.Adama bu kuşun erkeyi hangisi,bu kuş yumurtlamak istiyor buna bir yuvalık assanız dedim.Adamda erkeyinin hangisi olduğunu bilemedi çünki kafesde onlarca kuş vardı.Yuvayıda asmaya gerek yokmuş kış aylarında yumurtlamaz dedi.Ben de acıdım o dişi kuşu ve kafesde tam yetişgin olan kuşlarla ilişgi kurmaya çalışan bir erkek kuş aldım.Kendilerine bir kafes aldım ve eve getirdim.Kafese yuva asır asmaz dişi olan kuş hemen yuvanın içine girib çıkmaya ve yuvayı qaqalamağa başladı.Ve şimdide yuvalıkda.Size sorum şu- Şimdi aldığım erkek,kısa sürede dişi yumurtaya yatarsa erkek onunla ilgilenirmi?Yavrusu olunca bakarmı? Sayqılarımla.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bir kere dişi kuşun yumurtlamak için erkek ile eşleşecektir.Anlatımınıza göre dişi kuş hazır ve hızı bir dişi erkeğiniz de en az 6-7 aylıksa eşleşmelerin de ve yavruların çıkarılması ile bakılması konusun da her hangi bir problem ile karşılaşmazsınız.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
İŞLH Yavru Alırsınız...

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Mutlu bey kuş hazır yarın resmini ve videosunu koyarım.Erkek nerdeyse 1 yıllık falan şimdi bakıyorumda dişiye kur yapıyor.Benim kafamı kurcalıyan ya bunlar anlaşmadan,çiftleşmeden önce dişi yumurtlarsa erkek nasıl tepki göstericek.