Bıcırığım öldü :'(

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13896.0.html

en son bu linkte paylaşmıştım sizlerle kuşlarımı.Dün malesef erkek olan yani bıcırığım öldü  crying . Sebebini anlayamadım daha bi önceki gün capcanlıydı :( . Çiftleşmelerine de 1-2 ay kalmıştı. Nazar değdi bence  :(
Neyse arkadaşlar acımı sizlerle paylaşayım istedim çok ağladım dün, bugünde toprağa gömdüm. Allah kimsein başına vermesin böyle bir olayı.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
gecmiş olsun üzüldüm ,bu gibi durumlara alışman lazım hepimizin başına geliyor. :(

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah tekrarını yaşatmaz inşaallah

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Murat KABAYEL' Alıntı:
gecmiş olsun üzüldüm ,bu gibi durumlara alışman lazım hepimizin başına geliyor. :(
aynen alışmak lazım gerçi bende çok sevdiğim tavşanıma 35 tavşanım daha olmasına rağmen çocuk gibi ağladım :'(

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
Ya böyle bir şey (bir muhabbet kuşunda) ilk defa başıma geliyor hala etkisindeyim. Evde bazen odanın kapısından uçuyormuş gibi geliyor :( yani o kuşa çok emek vermiştim; eğitmiştim, konuşmayı öğretmiştim, hatta dans etmeyi bile öğrenmişti... ama şimdi  :'( .

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
Tekrar bi düşününce sonuçta onu Allah (c.c) dünyaya süs olsun diye yaratmış ve bize düşen de dünyanın o güzel süslerine en güzel biçimde bakmaktır. Biz elimizden geleni yapalım -ki ben ona çok iyi baktığımı düşünüyorum- taktir Allah'tan

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Muhammed Ali ÇELİKEL' Alıntı:
Tekrar bi düşününce sonuçta onu Allah (c.c) dünyaya süs olsun diye yaratmış ve bize düşen de dünyanın o güzel süslerine en güzel biçimde bakmaktır. Biz elimizden geleni yapalım -ki ben ona çok iyi baktığımı düşünüyorum- taktir Allah'tan
ÇOK GÜZEL ANLATILMIŞ TEBRİKLER.....