Bilal Erdem'le Gururlandık

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ovvvv göğsüm kabardı vallahi.. böyle üst seviye üreticilerin arasında bilal abimi görmek bana mutluluk verdi hem derneğimize hemde kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Bu tip güzel haberlere ihtiyacımız var

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo    evil_idea evil_idea evil_idea                                                                   

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Böyle uluslar arası bir sitede Bilal Hoca nın yeralması gurur verici bir olay,  thumbsupboKendisini kutluyor Darısı diğer ürtici arkadaşlarımı başına diyorum.
Bayrağımız altında diğer üretici kardeşlerimizide görmek umuduyla. alkisd

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
thumbsupbo thumbsupbo YAKIŞIR DAYIMA BENİM.................... alkisd alkisd

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
alkisd Gerçekten gurur verici bir durum devamını ve daha iyilerini diliyorum.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Belliydi Bilal abimin bunu basaracağı.....dularımız sizinle hep daha iyi abiciğim....ayrıca  erdoğan ve obamaylada  gorüstum abim ayrıca tebrık ettiler :)  vede  Obama  cok kıskanmıs abim ammman dikkat....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Daha bir ay önce baktığımda Türkiyeden hiç bir üretici listelenmemişti ve bu oldukça can sıkıcı oldu benim için. Şu an baktığımda göğüsüm kabardı, sanırım Bilal ustanın ayrıca hakem olması da listelenme konusunda işe yaradı. Tebrikler Bilal aga, yakışır...hakemliğin de resmileşmesi ayrıca sevindirici bir olay  :)