BİLEN VAR BİLMEYEN VAR KA FARKIYLA KUŞU EŞE ATMAK

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ YAZMAYACAKTIMDA YİNE KIRAMADIM YENİ ALDIĞINIZ KUŞU HEMEN GETİRİPTE KAFESE ATMAYIM-N KAFES HAKİMİ ESKİ KUŞUNUZDUR YENİ VE TECRÜBESİ OLMAYANLAR BİLMEZ KUŞ ÖNCE TAKİP EDİLEREK AYRI KAFESTE VE KUŞLARIN BİRBİRİNİ GÖRECEĞİ ŞEKİLDE KONUR KANARYACILAR GİBİ İLK ÖNCE SÖZ KESECEN SONRA ZAMAN LA ORTAMA ALIŞTIKTAN SONRA VE KUŞ SAĞLAMSA NİŞAN TAKARAK EVLİLİĞİNİ KUTLAYACAKSINIZ  BU ŞEKŞLDE OLURSA YENİ KUŞUNUZ  ALIŞACAK VE VERİMLİ OLACAK FAKAT DİREK KAFESE ATARSAN KUŞU ASLANIN ÖNUNE ATMIŞ GİBİ OLURSUN ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM BİLGLİ OLURSAN HER KUŞ EŞ ALIR YOK BİLGİSİZ OLURSAN 1 SENEDE BEKLER 2 SENEDE BEKLERSİNİZ SLM

ARKADAŞLARDA EKSİKLERİMİ TAMAMLAYACAKLARDIR

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
kesinlikle katılıyorum kemal abime.. sonuna dek haklısın. ben bu taktikle dakikasında çiftleştiklerine dahi şahit oldum.

flatron

Üyemiz
Adı
Kutsal
Soyadı
Seneklioğlu
selamınaleyküm degerlı üstadlarım sizlere bır sorum olcaktı şimdi ben 1 aylıkken aldıgım lutino cinsi muhabbaet kuşum var kırmızı gözlü çekoslavak alırken satıcı erkek dıye verdı ama şuan dişi oldugunu anladık bariz ortada,yanılmış satıcı olabılır,şuan kuşum 8 aylık oldu her türlü bıze alıstı benım sesımı duydugu anda çıldırıyor kuş resmen bana aşık :) konusması cambazlıgı o biçim ..gün içinde yanlız kaldıgı ıcın bende kuşuma bır eş almak ıstıyorum,,,5,6,7,8 aylık veya 1 yasında kuş alsam olurmu? kendı rengı sarı oldugu ıcın kendı rengıne yakın bır renkmı alayım.?hatta kendı rengının aynısımı olsun.bazı satıcılar burdan kuşu al götür yanına at begenmezse kuş değişiriz bazıları hayır olmaz kendı kafesı ıle gelecek  dıyorlar,,benım aklımdan gecen dusuncede abimizin dedıgı gıbıydı bır tane boş kafesım var yaşı yaşına denk bır kuş alayım eve koyayım 2 saat yan yana bırbırlerını gorsunler daha sonra bırlestırsem nasıl olur?yada daha baska tavsıyesı olan varmı yardınlarınız ıcın tesekkurler bye_happy

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kemal abinin kendine has güzel anlatımlarından biri daha. Teşekkürler abi

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Haydar KONUR' Alıntı:
selamınaleyküm degerlı üstadlarım sizlere bır sorum olcaktı şimdi ben 1 aylıkken aldıgım lutino cinsi muhabbaet kuşum var kırmızı gözlü çekoslavak alırken satıcı erkek dıye verdı ama şuan dişi oldugunu anladık bariz ortada,yanılmış satıcı olabılır,şuan kuşum 8 aylık oldu her türlü bıze alıstı benım sesımı duydugu anda çıldırıyor kuş resmen bana aşık :) konusması cambazlıgı o biçim ..gün içinde yanlız kaldıgı ıcın bende kuşuma bır eş almak ıstıyorum,,,5,6,7,8 aylık veya 1 yasında kuş alsam olurmu? kendı rengı sarı oldugu ıcın kendı rengıne yakın bır renkmı alayım.?hatta kendı rengının aynısımı olsun.bazı satıcılar burdan kuşu al götür yanına at begenmezse kuş değişiriz bazıları hayır olmaz kendı kafesı ıle gelecek  dıyorlar,,benım aklımdan gecen dusuncede abimizin dedıgı gıbıydı bır tane boş kafesım var yaşı yaşına denk bır kuş alayım eve koyayım 2 saat yan yana bırbırlerını gorsunler daha sonra bırlestırsem nasıl olur?yada daha baska tavsıyesı olan varmı yardınlarınız ıcın tesekkurler bye_happy
kuşunu kafesiyle birlikte götür kuşçuya yanına beğendiğin bi kaçtane kuş koy 5 10 dakika içerisinde zaten kuşun bir tanesiyle ilgilenmeye başlayacaktır :)