bilezik kesme makası

Robin23

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Güven
Evcilleştirmek için aldığım yavru muhabbet kuşumun ayağındaki şahıs bileziğini kesmek istiyorum. Biraa araştırdım bilezik kesme makası varmış bunu nerden temin edebilirim veya bana satacak kimse var mıdır

Robin23

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Güven
Tesekkur ederim abi. Bu metali de kesiyor degil mi

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
daha metali bile kesip kesmediğini bilmediğiniz bileziği kullanmak o  kadar da kolay değil. kuşun ayağını kırabilir, kestiğiniz parça ile bacağını yaralayabilirsiniz.. eğer ki bacağa oturma yapmıyorsa bırakın kalsın bilezik..

Robin23

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Güven
O.Sami ŞEN' Alıntı:
daha metali bile kesip kesmediğini bilmediğiniz bileziği kullanmak o  kadar da kolay değil. kuşun ayağını kırabilir, kestiğiniz parça ile bacağını yaralayabilirsiniz.. eğer ki bacağa oturma yapmıyorsa bırakın kalsın bilezik..
evet bilincsiz kullanirsam kusa zarar verebilecegimi biliyorum makasi alirsam da ya bu isi daha once yapmis bir ustamizdan yardim alicam yada konuyla alakali yeterince gorsel bilgi alip denemeye hazir hissettigim zaman kesicem. Uyariniz icin tesekkur ederim

Fatih BUYURUCU

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Buyurucu
Sinan GÜVEN' Alıntı:
Evcilleştirmek için aldığım yavru muhabbet kuşumun ayağındaki şahıs bileziğini kesmek istiyorum. Biraa araştırdım bilezik kesme makası varmış bunu nerden temin edebilirim veya bana satacak kimse var mıdır
makasa vereceğiniz parayı veterinere verip daha sorunsuz halledebilirsiniz. Anladığım kadarıyla bir sefere mahsus kullanacaksınız zaten..