bilezik kime aittir

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
arkadaşlar kuşlarımıza bilezik takmak çok ıyı bir markalama. benim ögrenmek istedigim bilezikli kuşun kime ait oldugunu nasıl bulabılırız.nette böyle bir yer varmı?

emre erol

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
EROL
federasyon sitesinden öğrenebilirsinz ayrıca kuşun bileziğindeki plaka numarasına bakın hangi ildeyse o ilin dernek sitesine girin üyeler bölümünde bilezik numarası yazar..

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
emre erol' Alıntı:
federasyon sitesinden öğrenebilirsinz ayrıca kuşun bileziğindeki plaka numarasına bakın hangi ildeyse o ilin dernek sitesine girin üyeler bölümünde bilezik numarası yazar..

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
hangi şehir oldugunu nasıl anlıcaz benım kuşun plakasında ABQ diye başlıyo bir digeri LY başlıyo bir digeri ZC bunlar hangi şehir plakaları bulamıyorum???

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
leon' Alıntı:
hangi şehir oldugunu nasıl anlıcaz benım kuşun plakasında ABQ diye başlıyo bir digeri LY başlıyo bir digeri ZC bunlar hangi şehir plakaları bulamıyorum???
Eger öyle ise kuşlarınız yurt dışından gelme kuş...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
leon' Alıntı:
Kuşlarınız yurt dışı

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
teşekürler arkadaşlar kuşlarım hollanda bilezikli plaka devamında NB harfleri bulunmakta.yardımlarınızdan dolyı çok sagolun